2013. december 19., csütörtök

Körkérdés: "Melyiket várod jobban?"

Tegnap este új körkérdést tettem közzé a honlap jobb oldalán található üdvözlő alatt, "Melyiket várod jobban?" címmel.

A válaszokat látva egyértelmű, hogy arra vagyok kíváncsi, hogy a "Percy Jackson - A titán átka" című filmet VAGY inkább a Heroes of Olympus-sorozat 1. részét, a "The Lost Hero" (Az elveszett hős) kötet magyar kiadását várjátok jobban? Érdekel, hogy a magyar rajongókat mi hozza igazán lázba - persze tudom, hogy nehéz választani, hiszen mindkettő iránt nagy az érdeklődés -.
***
Egyelőre úgy fest a dolog, hogy a Könyvmolyképző Kiadó tervezi kiadni a "The Lost Hero" című kötetet magyarul (bár megjelenési dátum egyelőre NINCS)!
A "Percy Jackson - A titán átka" filmmel kapcsolatban még semmilyen információval nem rukkolt elő a FOX, annak ellenére, hogy a "Villámtolvaj" film készítése előtt megvették a teljes Percy Jackson és az olimposziak-sorozat jogát a szerzőtől. Reméljük az segíti a FOX döntését, hogy Amerikában a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" Blu-Ray változata rengeteg online áruházban #1 volt az előrendelési és az eladási listákon!

6 megjegyzés:

  1. Annyira reménytelennek látom néha a helyzetet. Már az is ennyire hihetetlen számomra, hogy az egyébként véleményem szerint igen nagy rajongótáborral rendelkező Percy Jackson kötetek ezen felét vagyis a Heroes of Olympus könyvsorozattal ennyit vártak! Ez már önmagában elég kiábrándító, hiszen az amerikai és még egyéb rajongók már csaknem a 4-ik, jó esetben a harmadik kötet olvasásánál járnak :/ Hihetetlen, hogy ilyen sokáig húzzák-vonják a dolgot, mintha olyan nehéz lenne elmondani hogy most akarják-e vagy nem akarják. Vagy ha akarják, akkor mégis mikorra várjuk!
    A filmben pedig erősen reménykedem. Még nem halt el a remény, de van egy olyan sanda gyanúm (ne legyen igazam), hogy a titán átka ha meg is lesz filmesítve, valamikor csak 2015-re lesz várható, esetleg 2014 decembere. Bár.. Túl sokat vártunk a második részre.
    (jobban várom a filmet, mint a könyvet, hogy megjelenjen, pedig a könyv már lefordított 4 fejezete is túlontúl érdekes. És mint én, satnya angolos, bele se tudnék kezdeni angolul.. :( )
    Minden esetre a remény hal meg utoljára. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2014-re már semmiképpen se várjuk a filmet, hiszen előbb be kell azt jelenteni, megírni hozzá a forgatókönyvet, le kell forgatni, majd jöhetnek az utómunkálatok és a promóció. 2015 viszont lehetséges befutó lenne!

      Törlés
  2. Én is a filmre vagyok kíváncsi, habár már nagyon várom a könyvet is! De mire bármelyikük megjelenik...

    VálaszTörlés
  3. Én a filmet jobban várom, mert az a kedvenc könyvem, főleg Nico és Bianca miatt. És a Vadászokra is nagyon kíváncsi vagyok. :) A könyvet már olvastam angolul.

    VálaszTörlés
  4. Személy szerint a 3-dik filmet várom de nagyon. Kiderülhetne végre de remélem lesz.

    VálaszTörlés