2013. december 18., szerda

Mától a boltokban a Percy Jackson - Szörnyek tengere BD és DVD

Hivatalosan a mai naptól, vagyis december 18-tól kapható a Percy Jackson - Szörnyek tengere Blu-Ray, Blu-Ray 3D és DVD változatokban! Most már bármelyik boltban vagy internetes webáruházban rábukkanhatsz Percy 2. kalandjára!
Azért írtam, hogy hivatalosan, hiszen az XPress.hu oldalán már december 13-tól meg lehet venni mindhárom lemezt. Erről akkor értesítettelek Titeket EBBEN a bejegyzésben!


Saját Blu-Ray példányom december 16-án érkezett meg a fent említett honlap jóvoltából, sőt, mivel november végén előrendeltem a lemezt, ezért kaptam ajándékba a lemez mellé egy hivatalos Percy Jackson - Szörnyek tengere thermo bögrét is. Ha a bögre aljába elemet helyezünk, akkor Kharübdisz szájához hasonlóan keveri a benne lévő folyadékot. Képet alább láthattok az ajándékról!

A Blu-Ray kiadással meg vagyok elégedve, kezdve a menütől az extrákon át (amik azért lehettek volna hosszabbak is) egészen a filmig! Az extrák igazán hangulatosak, és a Tyson képregény...Zseniális, és kicsit többet tudhatunk meg Percy féltestvérének előéletéről (persze a könyvet nem múlja felül)!


6 megjegyzés:

  1. Geri, bocsi, hogy megint zavarlak, de szeretnék megint kérdezni tőled. Azt szeretném kérdezni, hogy a következő sorozatban ki lesz az az Octav? Bárminek róla nagyon örülnék. Előre is köszönöm a választ. :D Amúgy nagyon szeretem az oldalad. :D :D :D Csak így tovább :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon nem szeretnék sok spoilert írni, ezért annyi talán elég lesz, hogy Octavian vagy Octav a római tábor, a Camp Jupiter egyik igencsak megosztó személyiségű félistene. Apja a Nap istene, Apollón. A Percy Jackson és az olimposziakból ismert Rachelhez hasonlóan ő is képes próféciákat látni/jövendölni.

      Törlés
  2. Kedves Geri! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni még ilyen klassz bögrét? Egyébként nagyon tetszik az oldal, már régi törzstagja vagyok ! :)

    Joci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Joci! Szerintem érdemes lenne megpróbálnod rendelni egy Percy Jackson - Szörnyek tengere" DVD-t vagy Blu-Rayt az xpress.hu honlapjáról! Igaz, nekem az előrendeléshez adták ajándékba, azért egy próbát megérne, mert amíg van nekik készleten a bögréből, addig lehet adják rendelés mellé is. Vagy érdeklődj az xpress.hu valamelyik elérhetőségén, hogy még adnak-e bögrét!
      Örülök, hogy örömöd leled az oldalban! Remélem továbbra is visszajársz majd! :)
      Ha bármiben tudok még segíteni, szólj!

      Törlés
  3. Köszi szépen! :)

    VálaszTörlés