2014. március 4., kedd

Extra: Fanmade illusztráció egy telekhinről

Remélem senkinek sem ismeretlen kifejezés a telekhin szó! Ha mégis, akkor ajánlom, azonnal olvassátok újra a "Csata a labirintusban" c. kötetet! :-)

Az oldal egyik rendszeres és igazán aktív olvasója, Anaklusmos (Jane N. Porter) Fekete Péter után készített egy jópofa rajzot a történetben felbukkanó telekhinekről, pontosabban egyről. Az az érdekesség az egészben, hogy ezekről a tengeri démonokról a mai napig nem nagyon készült illusztráció, sem hivatalos, sem fanmade. Köszönjük Anaklusmosnak, hogy elkészítette ezt a fantasztikus illusztrációt! Tényleg egyedi!

Anaklusmos megtalálható a devianART-on is, ahol megtaláljátok eddig elkészült munkáit, valamint itt számíthatunk a jövőben újabbakra!





Percy így írja le a telekhinek külsejét:
"A fejük mindenesetre kutyafej volt, fekete orral, barna szemmel és hegyes füllel. A testük áramvonalas volt, mint a tengeri emlősöké. Rövid lábaik uszonyszerű valamiben végződtek. Emberszerű mancsaikon jó nagy karmok nőttek. Ha képzeletben egybegyúrjátok az embergyereket a dobermannal és a tengeri oroszlánnal, akkor nagyjából el tudjátok képzelni, hogyan festettek."
- részlet a "Csata a labirintusban" c. kötetből

1 megjegyzés:

  1. Hmm, talán a lába lehetett volna uszonyszerűbb,ahogy Percy fogalmaz, de valahogy úgy jött ki a lépés, hogy vagy ilyen lesz, vagy valami olyasmit teszek oda, ami inkább a búváruszonyra hajaz :D Iszonyatosan megtisztelve érzem magam, hogy Geri megosztotta ezt a kis művemet, illetve a fiókom elérhetőségét.Amatőr íróként a Jane N. Porter nevet használom, míg itt megtalálhattok ,,Golyóstollként" :D Ma már , a születési évfordulóm miatt is sokan megtiszteltek a figyelmességükkel, de ez azt hiszem a csúcs! Nagyon köszönöm, a lájkokat Fekete Petyára is, örülök, hogy tetszik a munkám. Remélem a deviantARTon található idétlenségeim is elnyerik a tetszéseteket :D Várhatóak új PJO artworkök is, ahogy időm engedi, igyekszem frissíteni a dolgokat, illetve, egy saját történethez készült firkálmányokat is megosztok majd! Háborgás! :D

    VálaszTörlés