2014. március 25., kedd

Logan Lerman megerősítette: NEM LESZ 3. FILM!

Logan Lerman az MTV News riporterének adott "Noé" filmes interjújában elárulta: NEM LESZ HARMADIK PERCY JACKSON FILM!

"Nem fog megvalósulni" - mondta Logan az interjúban. A "Percy Jackson - A titán átka" című film kezdetben 2015-re, esetleg 2016-ra volt tervezve, azonban a filmkészítők úgy döntöttek, hogy nem lesz több folytatás.

"Hatalmas élmény volt számomra" - mondta Percy karakterének eljátszásáról. "Csomó ajtót kinyitott előttem, de nem hiszem, hogy leforgatják."

Icipici remény talán maradt egy jövőbeni Percy Jackson-filmre, de kezd halványulni az esélye. A legújabb pletykák szerint egy Percy Jackson-reboot forgatásán is gondolkodik egy másik stúdió, DE ez csak pletyka.

Szóval a nap és talán az idei év legrosszabb híre: NEM LESZ ÚJ PERCY JACKSON FILM!

FRISSÍTÉS: Azóta kiderült, hogy az MTV kiforgatta Logan szavait! A film zöld utat kapott, megjelenési dátum még nincs! RÉSZLETEK ITT!

22 megjegyzés:

  1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Csalódtam. :( Az én véleményem még mindig az, hogy ha az első filmet nem rontják el ennyire, és az első filmet nem szeretik meg annyian amennyien, akkor most lehet már a negyedik rész forgatásánál tartanának. Sokan úgy nézték az első Percy Jackson filmet, hogy valószínű nem is ismerték a könyvet, lehetnek ők fiatalok vagy felnőttek esetleg. Nekik a második rész csalódás volt, nekem pedig fordítva. A második rész volt történet-hűbb, és most nagyon csalódott vagyok...

    VálaszTörlés
  3. Ez azért gáz. A közepén befejezni... Már vártam a 2015-öt. ://

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem. Én abban reménykedtem, hogy Rick Riordan bepereli őket.

      Törlés
  4. szerintem nem olyan nagy baj. Mindkét eddig megjelent film nagyon rossszul sikerült a könyvhöz képest

    VálaszTörlés
  5. vegye meg valamelyik stúdió a forgatáshoz kellő jogokat és kezdjék előről....

    VálaszTörlés
  6. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. MIIIIIIII? ÉN MEGÖLÖM ŐKET! HOGY LEHET MOST ABBAHAGYNI? EGY DOLOG VOLT AMIÉRT VÁRTAM MÁR A 2015-ÖT ÉS MÁR AZ SE LESZ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, akkor szokj rá az olvasásra. Hidd el, menni fog...

      Törlés
  8. Hát most nagyon nagyot csalódtam.Mindíg reménykedtem, hogy most már csak jobb lesz, csak a könyvhöz hűbben fogják megcsinálni a filmet.Mert a film alapvetően több embert ösztönöz a könyv olvasására, ami meg tök jó. mi meg azt illeti, akkor nem kellett volna elkezdeni, megvenni a filmjogokat stb... :/

    VálaszTörlés
  9. Ajj ne már!!! :'(
    Ráádásul a Titán átka a kedvenc könyvem, annyira vártam már a 2015-öt...Amúgy szerintem annyira nem lettek rosszak a filmek sem, hihetetlen hogy pont most hagyják abba...ennél már az is jobb lett volna ha el se kezdik! Így nem lesz vége történetnek, nyitva hagyják a közepén (ha értitek mire gondolok).Ráadásul ha nem látom a filmeket nem tudok a könyvekről sem...
    Nem valami jó hír. :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindennél jobb lett volna, ha ők el se kezdik. Kezdje el valaki, aki nem akarja átírni a történetet, aki normálisan csinálja.

      Törlés
  10. Ez valóban szomorú...Megvan az egész sorozat, de azért mégis csak jó lett volna filmvásznon is látni. :( Sebaj, bajtársak, a könyvet s az élményt senki nem veheti el!
    Éljen Percy és Ani!

    VálaszTörlés
  11. De nem hagyhatják félbe csak úgy! Vagy igen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta már megcáfolták a hírt, amit ebben a bejegyzésben is közzétettem: http://percyjacksonhu.blogspot.hu/2014/04/logan-lerman-szavait-kiforgatta-az-mtv.html

      Törlés
  12. Akkor van rá esély!!!!!!!!! EEEEEZZZZZZZZZZZZZ AAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM ISTENEM!!!!! Ezért várom a 2015-öt.

    VálaszTörlés
  13. Remélem leforgatják a 3. részt bizakodom benne nekem nagyon tetszik eddig mind a 2 rész

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eltekintve attól, hogy az összes nagy hazugság.

      Törlés
  14. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! A KÖNYVET IS KIOLVASTAM. EZ IGAZÁBÓL FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!!!

    VálaszTörlés