2014. március 1., szombat

Percy Jackson kihívás és februári összefoglaló

Bár a tegnapi nappal lezárult a 30 napos Percy Jackson kihívás, a kérdésekre ezután is lehet még válaszolni (aki elmulasztott párat, nekik hasznos lehet az oldalsávon található "köszöntő" alatti link, amire kattintva az összes eddigi kérdés megtalálható, visszaolvasható)! Ezúton köszönöm szépen mindeninek, akik válaszoltak a kérdésekre! Örülök, hogy ilyen aktívak vagytok! Remélem a jövőben is bátran fogjátok használni a chat mellett a bejegyzésekhez való hozzászólás lehetőségét! Még tervezek újabb Percy Jackson kihívást, hiszen jó sok kérdésem maradt még! :)

A február elég mozgalmasra sikeredett, és ez nem csak a kihívás miatt alakult így:
  • A Percy Jackson - Szörnyek tengere egyik producerétől megtudtuk, hogy még nincs hír a harmadik filmről. (Sajnos.) Michael Barnathan titokzatoskodott.
  • Rick Riordan jóvoltából megkaptuk a Heroes of Olympus-sorozat befejező részének hivatalos ismertetőjét. "The Blood of Olympus" tartalma.
  • Kiderült, hogy Percy Jackson nem éri be a könyvekkel és a filmvászonnal, hiszen színpadon os meg fog elevenedni a történet. Percy Jackson musical.
  • Riordan hivatalosan megerősítette, hogy újabb kisregényt fog kiadni, melyben megint a Percy Jackson-könyvek és a Kane Chronicles-sorozat egy-egy szereplője lesz a középpontban. Annabeth Chase és Sadie Kane főszereplésével érkezik a "The Staff of Serapis".
  • Problémák adódtak a rajongói oldal .net-es domain nevével, amit nem sikerült kijavítani, így visszatért a hagyományos elérhetőség. Köszönöm, hogy kitartottatok az oldal mellett és nem hittétek, hogy megszűnt!
  • Vadonatúj külsőt kapott a Percy Jackson és az olimposziak-könyvsorozat amerikai kiadása! A szuper borítókat és a teljes illusztrációt muszáj mindenkinek látnia! :)

7 megjegyzés:

  1. Ilyen a jó admin :D Faggass csak minket még nyugodtan! Nekem nagyon tetszett a kihívás. Jópofa volt látni, hogy a többi rajongó mit lát a sztoriban és karaktereibe. Ja, és várom Az elveszett hőst :D Háborgás! Szép víkendet ó, félvérek! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek! :)

      Törlés
    2. Én is teljes mértékben egyetértek veled Anaklusmos! :)

      Törlés
    3. Várjuk azt a Heroes of Olympust, ugye? :D

      Törlés
    4. De még mennyire. :D

      Törlés
    5. Köszönöm mindenkinek! Örülök, hogy megláttad a kihívás lényegét, Anaklusmos! És Ti is!
      Most egy újabb lehetőséget kaptok, hogy ne csak egymás véleményét, de a másik fél kérdéseit is megtapasztaljátok! Részletek a legújabb bejegyzésben! ;-)

      Törlés
    6. Hmm, hmm....agyalok valami jó kis kérdésen 3:)

      Törlés