2014. március 16., vasárnap

Percy Jackson kihívás - A ti kérdéseitek: 3.


Újra kezdetét vette a Percy Jackson kihívás, de most azokkal a kérdésekkel, amiket Ti küldtetek!
2-3 naponta érkezik egy-egy újabb kérdés! Ne feledjétek, hogy még mindig várom a kérdéseiteket az oldal e-mail címére: percyjacksonhu@gmail.com! A bővebb tudnivalókat EBBEN a bejegyzésben újra elolvashatjátok!

3. kérdés
Kérdező: Oli
Ha választhatnál, Annabeth Chase helyett kivel hoznád össze Percy Jacksont?
Ez elég nehéz kérdés. Hirtelen Rachel Elizabeth Dare jutott eszembe, hiszen vele kezdett kialakulni romantikus szál a sorozatban. Kézen fekvő megoldás lenne, de kizáró tényező lett az, hogy Rachel az új Orákulum. Ezért még Kalüpszó is megfordult a fejemben, akivel szintén kibontakozóban volt valami. Mivel más potenciális karakter nem jut eszembe, ezért Kalüpszót választom.

14 megjegyzés:

  1. Senkivel. Ha Percy nem Annabeth-el van együtt, akkor senkivel ne legyen. Ott van Rachel és Kalüpszó, de velük akkor sincs meg az-az összhang mint Annabeth-el. Egyszóval ha nem Annabeth, Percy maradjon egyedülálló :)

    VálaszTörlés
  2. Senkivel! Annabeth és Percy forever! Ők a legjobbak együtt. Kalüpszóval is szép páros lennének, Rachellel viszont semmiképpen nem hoznám össze. Percy-Annabeth páros a legjobb!

    VálaszTörlés
  3. Hát nem tudom, Percy nem nagyon nézett rá más lányra... talán én is Kalüpszót választom :)

    VálaszTörlés
  4. Nem akarom mással összehozni. Így tökéletes!! :)

    VálaszTörlés
  5. szerintem Percy sem akarna mással összejönni :) ...

    VálaszTörlés
  6. Én már egyszer valahol másik topicba kifejtettem az álláspontom miszerint bárki másnak jobban örültem volna, mint Annabethnek. Annyira kézenfekvő volt, hogy összejönnek, hogy az már borzalmas, és nekem Annabeth egyáltalán nem szimpatikus.
    Én a legjobban Rachelnek örültem volna, sajnálatos módon kivonták a forgalomból, amiért nagyon haragszom az íróra, meglehetett volna ezt jobban is csűrni csavarni.
    Kalüpszónál ismét elkezdtem reménykedni, de amikor vele is kiszúrtak hát.. na mindegy annyi örömöm van hisz a két lányt nagyon sajnálom, hogy Kalüpszónak még van esélye majd esetlegesen egy másik félistennel. Talán náluk már megmarad a dolog, de ha ott se én biztos isten írok egy nem túl szép levelet az írónak.

    VálaszTörlés
  7. Először nekem is mint Gerinek: Rachel és Kalüpszó jutott eszembe de ha végig gondolom mindig is szurkoltam és vártam hogy mikor jönnek már össze Percy és Anabeth! :D
    Ők egyszerüen egy egész és külön külön nem a legjobbak de eggyüt csodákra képesek! :)

    VálaszTörlés
  8. Háááát... igazából szerintem úgy jók, ahogy vannak. Nem nagyon tudom Percy-t mással elképzelni. Talán a Kalüpszós megoldás még a legjobb... ( SPOILER! A House of Hadesra vonatkozóan: Nyilván látszik, hogy a Leo- Kalüpszó megoldás a legjobb, tehát igazából nem örültem volna, ha Kalüpszó csak percyre gondol, és szemet sem vet Leóra, szóval...), de nem nagyon tudom elképzelni. Mármint, Percy ott ülne egy szigeten, és ügyet sem vet a világ pusztulására? :/

    VálaszTörlés
  9. Percy és Annabeth tökéletesen össze illenek, de ha választanom kellene mindenképp, akkor talán Rachel lenne az.

    VálaszTörlés
  10. Én még mindig azt mondom, hogy Percyhez nem lenne való egy olyan lány, mint Annabeth, ha teljesen hétköznapi emberek lennének. De annyira kézenfekvő volt, hogy össze fognak jönni. És,a végén nagyon aranyosak lettek, szóval én nem piszkálnám szét őket...Percyt amúgy leginkább ( ha megengedtek egy poént) az én fiúmként tudnám elképzelni :D :D :D Amúgy igazából senkivel nem tudnám elképzelni a sztoriból. Rachel? Na neeee! Magányos hősként igen, de ő túl szeretnivaló ehhez :))

    VálaszTörlés
  11. jójójó, ez után engem lehet szépen megkövezni, mert én egyszer sem láttam azt a kommentet amit most én fogok ide szépen leírni
    (House of Hades SPOILER található benne)
    szóval én Nicoval hoznám össze, ha már Annabethel nem >< Ugye a HoH-ban kiderül, hogy Niconak tetszett is Percy, ésésés, a lényeg az, hogy annyira szerintem nem illenek össze de annyi képet láttam tumblr-ön, és olyan aranyosak együtt, hogy én simán el tudnám képzelni, ettől függetlenül Percabeth-es vagyok xD

    VálaszTörlés