2014. március 19., szerda

Percy Jackson kihívás - A ti kérdéseitek: 4.

Újra kezdetét vette a Percy Jackson kihívás, de most azokkal a kérdésekkel, amiket Ti küldtetek!
2-3 naponta érkezik egy-egy újabb kérdés! Ne feledjétek, hogy még mindig várom a kérdéseiteket az oldal e-mail címére: percyjacksonhu@gmail.com! A bővebb tudnivalókat EBBEN a bejegyzésben újra elolvashatjátok!

4. kérdés
Kérdező: N. Anna
Ha te is kitalálhattál volna egy félistent, akkor kinek a gyereke lenne, hogy hívnák, és hogy nézne ki?
Ha kreálhatnék egy új karaktert a sorozatba, akkor ő Apollón fia lenne. A névválasztás már nehezebb dió, de talán Jeremy.
Elsőre így képzelem el a külsejét: szőkés haj, narancsos-barnás színű szem, magas, sportos alkat. Laza stílusa lenne, olyan Percy és Grover egyveleg. Kiválóan bánna az íjjal. Apjától kapna egy szuper íjat, amit mesterien használna a későbbiekben. Természetesen a fogathajtó versenyeken mindig az élmezőnyben lenne.
Öltözékét szintén sportosnak, egyszerűnek képzelem: tornacipő, farmer és póló.

17 megjegyzés:

  1. Oh, sok van :D
    Ott van Matthew Maius, Hekaté fia. Nayon zöld szemekkel és fekete hajjal, kissé Nicósan kinézve :D
    Meg Joshua Taylor, Apolló fia. Világos kék szemek és szélfútta szőke haj :3
    Olivia Arbor, Déméter lánya. Zöld szemek és sötétbarna hosszú haj :D

    VálaszTörlés
  2. Jézus, jó kérdés.
    Én első sorban lányokat képzeltem el. Először is Apollón lányát, Apollónia Fighter- t azaz Nia- t. Anyai ágon azték felmenőkkel (tehát indián). Étcsokoládé színű hajjal és szemmel, de az íriszén, a barna rengetegben arany pöttyök lennének. Arca kislányosan szép, közép magas és szikár a sok íjászkodás miatt. (+ megjegyzés Nia Las Vegas- ban élne) A másik szintén lány, de Hermész lánya. Ellie Moose, szőkés barna hajjal és zöldeskék szemekkel, manós arccal és huncut vigyorral. Kifejezetten alacsonynak képzeltem. Aztán ott van még, a kitaláltak közt, Percy féltestvére, az árva Oceans Matthew, Barna, hosszú, enyhén hullámos, elől egyenes, szemig érő frufuval és olyan szemekkel, mint a "Kaszpi- tenger" (ismerős?). Vékony, szinte törékeny testalkattal és mindig morcos arckifejezéssel. Az utolsó pedig, aki említésre méltó az Eddie Broom, szintén Hermész gyereke, de ő Luke reinkarnációja, amolyan "kapva egy új esélyt" jelleggel és ugyan úgy is néz ki mint Luke, csak az arcán lévő hegek nélkül. Asszem ennyi :D

    VálaszTörlés
  3. Hát az én karakterem Démétér lánya, neve Nora vagy Linda lenne. Alacsony és vékonyka, szeplős, hullámos szőke haja mindig össze lenne fonva, és s szeme színe zöld. Erős vonások, szúrós pillantás, akármilyen törékenynek is néz ki (első pillantásra) . Makacs bár őszinte és hűséges. Az öltözködés talán skót szoknya és valami elegáns ing. Imádná a természetet és hegedűn játszana. Nekem ő lenne a félistenem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus, te tökéletesen leírtál engem... a skótszoknya :P, a szeplők, és a hullámos haj nélkül. Nóra vagyok, és tényleg játszok hegedűn. De nem vagyok túlságosan alacsony. :/ Örülök, hogy valaki olyannak képzel el egy félistent (nagyjából) mint én. :):):):):):)

      Törlés
  4. Én kettőt is elképzeltem:
    Az első: Démététer lánya, Nina Daimond. Apja, volt boxoló, Bruce Daimond, aki később rendőr lett amit Nina nagyon utál.
    Ninának barna, középhosszúságú haja van, és zöld szeme. Nagyon eklektikus, ami öltözködésében is megmutatkozik: hol rocker, hol nagyon csajos, hol csak laza. Természete is elég érdekes, nem sokan tudják hogy mikor miért milyen. Az erejét tekintve, növényeket tudn növeszteni a semmiből, specialitása a hatalmas indák növesztés amivel sokakat el tud kapni. Erejét elsőként nem tudja használni.
    A második: Árész fia, Clarisse La Rue egyik bátyja, James Knight. Nagyon laza a stílusát tekintve, általában csak egy póló, egy koptatott farmer és egy sima sportcipő. Sötétbarna haja van ami mindig be van lőve, szeme színe is barna csak az világos. A természetét nem lehet elviselni, folyton puffog és nem tetszik neki semmi. Nagyon erős és bátor, soha semmitől nem fél, és nem is félt az ő állítása szerint.
    Én ezt a két szereplőmet össze is hoztam, ez a Nimes páros :D

    VálaszTörlés
  5. Én Niké lányát képzeltem el.
    Egyrészt azért, mert én egy örök vesztev vagyok és ő a győzelem istennője, mástészt meg a Niki és a Niké nevek közt egy betű különbség van.
    A kinézetét meg úgy képzeltem el, hogy szőke haja van, kék szeme és sportos testalkata.

    VálaszTörlés
  6. Én ezen őszintén szólva eddig még nem nagyon gondolkodtam... De ha lehetne, akkor Percynek lenne egy fél-húga. Sötétbarna haja és kékesszürke szeme van, középmagas és sportos testalkatú. Folyton Percyn lógna és nem hagyná békén. Olyan örökmozgó típus, de remekül uralja a képességeit és okos. Annabeth és Percy keveréke.

    VálaszTörlés
  7. Hát... Én a következő gyerkőcöket képzelném el hogy:
    1. Primula Banenek hívnák az illetőt,
    vékonytestalkatú kicsi égkék szemű fehér hajú lány lenne aki senkitől sem riadna meg mindig a lehetőségekhez mérten jól jön ki a dolgokbol és senki sem tudja hogy kinek a mije.

    2. Draconois Auckleend sápadt arc tejfölszőke haj az egyedüli aki képes Primet lenyugtatni. Hadesz az apa.

    3,4 : Kili és Fili Technology. Hermész a papájuk, vörös haju zöld szemű ikrek akik ha találkoznának egy istennel rögtön megkérdeznék hogy kicsoda.
    5. Arianna Weldon. Demeter lánya barna haj zöld szem, imadja a növényeket. Vékony testalkatu felenk kislany

    6. Aquamentis Aquanaturel. Poszeidon az apuka, kék a haja és a szeme kedvenc elfoglaltsaga a műugrás

    7 . Fire Firenatural. Hephaistos az apa szeret kézműveskedhi iranyitja a tuzet.

    Hetes fogatként emlegetném akit erdekelne egy ilyen fanfic az szoljon

    Ami mind a hét gyerekre jellemző:
    - Vékony testalkatúak
    - Mindig megőrzik a hidegvérüket
    - Szörnyeket ölnek
    - Ritkán tartják be a szabályokat
    - Senkit sem tisztelnek.

    Párszoó jelentese:
    1. Bane= vveszedelem csapás
    2. Aquqmentis= víz
    3. Fire = tűz
    Hanga24

    VálaszTörlés
  8. Jade Dinamonak hívnák és Héphaisztosz lánya lenne :D

    VálaszTörlés
  9. apollón fia lenne
    alastor masonnek hívnák
    magas izmos testalkat
    Kék szem vörös kisebb kakastaréjban állítjabe
    Az anyját tiszteli csak éa apját
    kedvenc elfoglaltság a thai box és a könyv olvasás

    VálaszTörlés
  10. Anne Lisbeth Hádész lánya lenne látná a szellemeket de nem lenne olyan halál hangulata mint Niconak barnás vörös haja és kék szeme lenne meg nagyon fehér bőre és szeplős orra próbálna mindig nagyon vidám lenni és lenne egy nyaklánca ami ha valaki ránéz meglátja hogy hogyan fog meghalni ezt a nyakláncot kapná az apjától Hádésztól és ő lenne Percy egyik legjobb barátja jó tanácsokat adna ja és az anyja meghal szóvak árva ezért Hádész úgy döntött hogy berakja a félvér táborba ja és Anne nem szereti Hádészt

    VálaszTörlés
  11. 1.
    A neve Vivtoire (Vic) Sheene. Apollón lánya. 15 éves, magas sportos. Sötétszőke haj, kék szem. Remekül bánna az íjjal, tudna jósolni. Ő lenne a bungallófőnök. 5 éves kora óta táborozna, Annabeth és Percy legjobb barátja. Anyja Kitty Sheene akivel nagyon jóban van, van egy húga Melissa.
    Jó barát, ellenségekkel kegyetlen. ADHD-s és diszlexiás, ennek ellenére jó tanuló, szóbeli feleleteket könnyen megoldja, órákon görögül jegyzetel.

    VálaszTörlés
  12. Hephaisztosz lánya farmer kertésznadragban fehér poloval es zold conversevel. Na meg persze egy szerszamostaskaval. Néger lenne magas vékony fekete szemmel.

    VálaszTörlés
  13. Poszeidón lánya:
    -oldal frufrus méz szőke haj
    -világos barna szem (sötét folt van benne)
    -türkiz kék szemüveg
    -pirospozsgás arc + piros csík a homlokon(amolyan "gólya csípés"-születésnél lesz.)
    -érti a komoly témákat de jobban szeret vicceskedni
    -szomorú elő élet
    -kacér stílus
    -öltözék:"jeggings"+kék atléta+kék sport cipő(nyáron fekete rózsa mintás topánka)
    -sokat olvas
    Egyszóval olyan mint én.Ja és tudom hogy hasonlítok Annabeth-re.
    R.Bogi

    VálaszTörlés
  14. Ja, kissé duci és alacsony.
    R.Bogi

    VálaszTörlés