2014. május 12., hétfő

Percy Jackson kihívás - A ti kérdéseitek: 19.


Ne feledjétek, hogy még mindig várom a kérdéseiteket az oldal e-mail címére: percyjacksonhu@gmail.com! A bővebb tudnivalókat EBBEN a bejegyzésben újra elolvashatjátok!

19. kérdés
Kérdező: Réka1213
Ha valaminek az istene lehetnél minek az istene lennél és miért?
Elsőre az állatok ugrottak be, azon belül pedig az állatok "jogai". Szóval, én az állatok védelmező istenére gondolnék. Ez a téma az egyik gyenge pontom, mindig dühös leszek, ha állatkínzásról vagy -bántalmazásról van szó, így döntöttem a védelmező istenség mellett.

15 megjegyzés:

  1. Én az érzelmek istennője lennék. Egyszerű a válasz, olyan a természetem mint a tengeré. Hol ilyen hol olyan. Egyszer fájdalmat akarok okozni, máskor érezni akarom, szenvedni és boldog is akarok lenni. Olyan összetettek ezek a dolgok, hogy az már gyönyörű.
    Épp ezért ölni és felemelni is lehet velük egy embert. Pontosan emiatt választom ezt.
    Kegyetlen és kegyes.

    VálaszTörlés
  2. Én az Állatok istennője lennék azért hogy az álltokkal (talán)kommunikálni tudjak és olyan lenne mintha a társuk lennék a nagy állatoktól kezdve egészen a csúszómászókig! :) ;)

    VálaszTörlés
  3. Önzetlenség? Talán vagy a kreativitás egy kis istene lennék, a Ragyogó Apollón mellet. Az önzetlenség azért, mert sok más jellemvonásom mellett, úgy érzem ez a legerősebb és legnyilvánvalóbb bennem. A kreativitás pedig (főleg a művészi) mindig is az életem része volt így vagy úgy és művészlélek révén szerintem én is az vagyok :D :D :D

    VálaszTörlés
  4. Én a (szerénység nélkül legyen szólva) a természetes szépség istennője lennék...

    Mielőtt belekezdenék, ez csak az én véleményem. Nem akarok bántani vagy nem ítélek el senkit ezek alapján.

    Azért, mert utálom, ha valaki telecicomázott ékszerekkel, sminkkel, ruhákkal akar kitűnni a tömegből...az ember egyéniség, mindig úgy a legszebb, ahogy van. nem korrektek a magazinok képei sem, mert itt mindig a "tökéletest" mutatják...nem adnak nekik egy icipici esélyt sem az önbizalomra...ezért van rengeteg depressziós és még hagynemondjam hány hasonló betegségben szenvedő nő a világon...
    Tartom ehhez az elvhez....mindig sokan megkérdezik, hogy hova járok kozmetikushoz és milyen kencét teszek az arcomra amitől ilyen szép meg barna...a válaszom egyszerű: speciálist semmilyet. Otthoni szappant használok, a napon barnulok nem a szoliban, minden este futok vagy lovagolok, nemeszek kajáldákban mármint Meki meg hasonlók (az étterem az más :D), meg esténként énkavartam kenőcsöt teszek fel. A ruháim sem a mai divat szerint sorakoznak, utálom a feltűnést...úgy figyel fel rám és minden nőre minden ember, ha természetes, nem erőltetett. (Most nem azért, de szerintem sokkal feltűnőbb és szebb mindenki smink, meg minden hasonló nélkül, egy egyszerű kis ruhában, mint egy hadseregnyi sminkben meg csillogósan felöltözve...mindenki csak dicséri, hogy meg tudok így állni, és nem esek a média áldozatául...)
    Én speciel sohasem használok sminket, nem hordok flitteres vagy láncos ruhákat, de azért egy-két maidivatosabb darab lapul az én szekrényemben is :D

    VálaszTörlés
  5. Én az könyvek, az olvasás és a képzelet/álmodozás istennője lennék. Hiszen imádok olvasni és így egész álló nap olvashatnék és álmodozhatnék, szabadon engedhetném a képzeletem... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ez lennék! Szinte én is ezt csinálnám egész nap!

      Törlés
  6. Én ha válaszaszthatnék talán a nevetés és a viccek istennője lennék. :D

    VálaszTörlés
  7. Én a képzelet, kreativitás és a gyerekek védelmező Istennője lennék

    VálaszTörlés
  8. Én a természet, az élet kisistene lennék mert akkor teremtenék és nem rombolnék ráadásul védném a környezetet

    VálaszTörlés
  9. Én is valami olyan istennő lennék, mint Dóra Berkes, mert imádom a környezetet és az állatokat. :)

    VálaszTörlés
  10. én az állatok istene vagy a gyerekek védő istene lennék

    VálaszTörlés
  11. Hát én a tengerek,óceánok,tavak és folyók istene lennék és ezeket nem csak védeném hanem hatalmam is lenne ezek fölött,plussz a szigetek is az uralmam alatt lennének..De ezt Poszeidón lefoglalta☺.De legalább akkor valami kis isten(az előbb említettek terén)

    VálaszTörlés
  12. Én a vidámság, a szórakozás istennője, és a barátok védelmezője lennék szívesen.

    VálaszTörlés
  13. En a hősök vedelmezoje lennék. A küldetéseken pl. megjelennek es ellátnam a hosoket jotanacsokkal.....

    VálaszTörlés
  14. Én a hősök istennője lennék. Pl. időnként meglátogatnám őket a küldetésen és jó tanácsokkal látnám el őket vagy figyelmeztetnem őket néhány szörnyre....

    VálaszTörlés