2015. február 15., vasárnap

Fejléckészítői küldetés: A nyertes

Még mielőtt bármit írnék és közölnék veletek, szeretném elmondani, hogy végtelenül hálás vagyok azon rajongóknak, akik részt vettek a küldetésen! Képzeletbeli (vagy akár valós) Félvér táboros nyakláncotokra feltűzhettek egy-egy fejléckészítő gyöngyöt! :)

Összesen öten írtatok nekem és küldtétek el saját készítésű fejléceiteket vagy ötleteteket! Remélem nem bánjátok, ha felsorolom a neveiteket a beérkezési sorrendnek megfelelően: Dorka, Viki, Ashley D. Parker, Mamo és Kamilla. Összesen 19 darab fejléc, illetve ötlet érkezett! Köszönöm nektek!
Dorka és Viki ötleteket küldtek, hogy ők miket látnának szívesen a rajongói oldal fejlécén. Viki igazán kedves volt és az én korábbi, saját készítésű háttereim közül küldött el párat (amiket a főmenü Extrák pontjában megtaláltok)! Nagyon örültem, hogy tetszettek/tetszenek neki a hátterek, ezért külön köszönet jár neki!

Ashley D. Parker kettő saját készítésű fejléccel, Mamo 13 darabbal és Kamilla 1 képpel örvendeztetett meg! Mindegyikük remek munkák végzett és nehéz helyzetbe hoztak, mert nem volt könnyű választani közülük. Végül Mamo egyik fejlécét választottam, amit már most is láthattok az oldal tetején! Valahogy megragadott a kép egyszerűsége és letisztultsága. Ashley egyik képe lett a második kedvencem - melyen a félisteneket láthatjuk -, ami pár hónapon belül váltja majd a mostanit! Kamilla képe is nagyon tetszik, illetve Mamo montázsai is klasszak lettek. Nehéz döntés volt. Gratulálok Mamonak! Köszönet jár mindenkinek!
A fejléceket feltöltöttem a Google Drive-ra, ahol EZEN A LINKEN, megnézhetitek az összes, 19 darab fejlécet, mindegyik kép alatt megtaláljátok a küldője becenevét!

Várom a hozzászólásaitokat: Nektek még melyik alkotás tetszik? Kíváncsi vagyok a véleményekre!

Most pedig szeretném veletek megosztani a rajongói oldal logójával ellátott alkotásokat (6 darab)! Elképzelhető, hogy a jövőben meg fogom osztani a lenti fejlécek valamelyikét azon a kettőn kívül, melyeket imént említetten!

Mamo nyertes fejléce!
Ashley D. Parker fejléce, ami Mamoét fogja követni!
Ashley másik munkája!
Mamo montázsos fejléce!
Kamilla klassz faliújság stílusú fejléce!
Viki egyik ötlete alapján készült fejléc!

13 megjegyzés:

  1. Mindegyik nagyon jó lett! :3

    VálaszTörlés
  2. Ashley képe Percyékről és az Isteni szülőikről is nagyon jó lett! :D

    VálaszTörlés
  3. a csoportkép, amit Viki javasolt, régóta a szívem csücske, de a többieknek rengeteg idejébe és energiájába kerülhetett a szerkesztés (nem véletlenül nem ugrottam neki én is, lusta vagyok), szóval részemről mindenki kap virtuális sütit ^^
    (btw az első 2 helyezett képpel egyetértek, annyi különbséggel, hogy nálam holtversenyben állnak)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek Synerella, de sajnos csak egy fejlécképet tudok egyszerre kitenni! Ha rajtam múlna mindet kitenném egyszerre! ;) De nagyon szuperek lettek!

      Törlés
    2. na de köztudott, hogy ezért nem akarok az életben semmilyen téren se vezető lenni, mert nem szeretek döntéseket hozni :)

      Törlés
  4. Mindegyik nagyon szép lett! Gratulálok a nyertesnek. :) Nekem személyesen Kamilláé tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  5. Olyan büszke vagyok a hatos kabinra! Köszönöm szépen, Geri, ezt a megtiszteltetést!

    VálaszTörlés
  6. Nekem is Kamilláé tetszik a legjobban!

    VálaszTörlés
  7. Ashley D. Parker2015. február 15. 17:34

    Köszönöm Geri! Gratulálok Mamo :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem Ashley-é tetszik a legjobban, mint fejléc, mert azon minden rajta van. Az oldal születésnapja is. :) Kamilla beküldött verziója is nagyon tetszik, de azt inkább háttérképnek tudom elképzelni. :) Azért klasszak lettek!

    VálaszTörlés