2014. november 20., csütörtök

Moziajánló: Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész

"A kiválasztott első részében felsorakoznak a felkelők Katniss mögött, aki önkéntelenül is a lázadás szimbólumává vált. Snow elnök mindent megtesz, hogy megtörje és elnyomja a Poszáta követőit."
Megérkezett a hazai mozikba "Az Éhezők Viadala - A kiválasztott - 1. rész"! Hivatalosan a mai naptól, azaz 2014. november 20-tól tekinthető meg nálunk a sikersorozat utolsó előtti felvonása, azonban számos moziban már tegnap, november 19-én megnézhették a filmet a magyar rajongók. Ha érdekel titeket Suzanne Collins sorozata, akkor erre a célra ott van Ancsi Éhezők Viadala rajongói oldala! Itt mindent megtaláltok a könyvekről és a filmekről, mi szem-száj ingere! 

A filmben továbbra is láthatjuk Stanley Tuccit Caesar Flickerman szerepében! Tucci alakította a Percy Jackson - Szörnyek tengere c. filmben Dionüszosz (Mr. D) karakterét.

Eredeti filmcím: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Műfaj: Kaland | Sci-Fi
Játékidő: 123 perc
Korhatár: 16
Rendező: Francis Lawrence
Főszereplők: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci.
"Bár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban, mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt. Snow elnök pedig egyértelművé tette: Kapitólium haragja elől senki sem menekülhet. Sem Katniss családja, sem a barátai, sem pedig a 12. Körzet lakói.

De közeledik a végső forradalom ideje. Amikor a nép végre szembeszáll a Kapitólium zsarnokságával. És ebben a forradalomban Katnissnek döntő szerepe lesz. Az ő bátorságától, kitartásától és eltökéltségétől függ Panem jövője. Mert ő a kiválasztott. De maradt-e elég ereje hozzá, hogy megvívja az utolsó, mindent eldöntő harcot?


Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjével."
Hivatalos szinkronos előzetesek:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése