2015. november 3., kedd

MEGJELENT AZ ATHÉNÉ JELE!

MEGJELENT AZ ATHÉNÉ JELE!

Ez a nap is elérkezett, megjelent magyarul Az Olimposz hősei 3. része, az Athéné jele c. könyv! A kötet jelenleg csak a Könyvmolyképző Márkaboltban vagy a Könyvmolyképző könyvesboltjaiban tudjátok megvásárolni! Országos premier: december 4. (november vége-december eleje)

A könyvet itt tudod megrendelni 2.490 Forintos áron: MEGRENDELÉS

Bővebb információ a könyvről és ajánló: ATHÉNÉ JELE

12 megjegyzés:

  1. Tegnap kivégeztem és iszonyatosan jó volt :D
    Geri van egy kérdésem, tudom hogy rosszkor, mert valószínűleg még nincs rá válasz, de azt szeretném kérdezni, hogy a következőről van-e valami hír?
    (Olyanra gondolok, hogy milyen ütemben halad a fordítás stb...)

    VálaszTörlés
  2. Di immortales...Vasárnap jött meg a kötet, és láss csodát, szombat estére kiolvastam. Lehet, hogy nem pont a dogákkal teli utolsó hét előtt kellett volna, mert hétfőn 2 órát feleltettek, de én sajnos semmit nem tudtam. Amikor elolvastam, eléggé hisztérikusan sírva fakadtam az utolsó előtti fejezetnél. Fél órán át forgolódtam az ágyban, és nem jött álom a szememre. Semmire se tudok odafigyelni (elkaptam a hiperaktivitást Leo-tól), csak azt lesem mindenhonnan, mikor jön ki a Hádész háza. Az a szomorú, hogy ennél csak rosszabb lesz...Mostantól nem alszom és nem eszem, csak várok...Jaj, azt hiszem, ez a karácsony egy kicsit érdekesen fog telni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonlóan érzek. Én is folyton nézem, hogy hol van következő rész, de semmi hír. Csak egyet lehet tenni , várni (ami nem könnyű). :-(

      Törlés
    2. Örülök hogy nem csak én vagyok rosszul a hiányától :(

      Törlés
    3. Nem bírom ki azt az időt! Szétvet az ideg, és sajnos már újraolvastam párszor az Athéné jelét, így már vagy hússzor elbőgtem magam rajta...

      Törlés
  3. Szuper volt a könyv ma délután kaptam és már ki is olvastam. :D
    Boldog karácsonyt az összes félvérnek!!!!! ;)

    VálaszTörlés
  4. Megkaptam, elolvastam és váá! Annyi kérdés van, amire amúgy nem fogok választ kapni egy jó ideig, de akkor. Miért? Mi a szöszért csinálták azt, amit csináltak? Leo meg Mr. D/Mr. B. beszólásai a legjobbak.

    VálaszTörlés
  5. Ez a rész nagyon jó volt,de mikorra várható a Hádész háza?

    VálaszTörlés
  6. Egyszerűen fantasztikus lett a könyv ! Teli volt poénokkal,piszkálódásokkal, veszéllyel,szörnyekkel,pókokkal ( " kedvenc " élőlényeim :'D Ha kicsit okosabb lennék,és érdekelne az építészet azt mondanám,hogy Athéné gyereke vagyok... :D )
    Percy és Annabeth hihetetlenül cukik voltak :3 Leot pedig csak sajnálni tudom...Mindenki "nyáladzik" a hajón ő meg Festussal beszélget...
    Hát a végét hagyjuk...Rick Riorden hihetetlenül gonosz,viszont fantasztikus író :)
    Na de a vége..pfff...Már kezdtem örülni,hogy mennek szétrúgni Gaia seggét erre BUMM Rick bácsi trollkodni kezdett..
    Engem is nagyon érdekelne hogy a Hádész háza mikor fog a könyvesboltokba kerülni ...
    De semmi hír...
    Nem bírom ki Annabeth és Percy nélkül ... :'(
    Nem bírom ki a félvér tábor nélkül...
    Nem nem nem ....

    VálaszTörlés
  7. Üdv!
    Csak azt szeretném megkérdezni,hogy van-e valami hír a Hádész házával kapcsolatban?

    VálaszTörlés
  8. Én is úgy várom már a Hádész Házát.... Igazából már vagy hatszor olvastam újra az első sorozatot, a másodikat csak kétszer :D Viszont az meg nem fér a fejembe, hogy hogy bírtak ekkora pofátlanságot elkövetni a filmmel kapcsolatban, aminek köze sincs a könyvhöz... Nagyon remélem, hogy Mr. Riordan egy új, normális, a.... normális határokon belül maradó filmstúdióval is szerződést fog kötni, mert esküdni mernék, hogy ha csak egy picit is többet gondolkodnának rajta, akkor sikerülne egy jó filmet létrehozni....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is folyamatosan ezen gondolkozok hogy hogy lehetett egy ilyen filmet csinálni mint a Szörnyek tengere. Egyszerűen max 25%-ban volt hű a könyvhöz és még sokat is mondtam. Szerintem az volt a baj hogy több könyv eseményeit akarták abba a filmbe belesűríteni mert nem akartak többet költeni még 3. 4. 5. részre.

      Törlés