Percy Jackson's Greek Gods

A kalauz hivatalos borítója
A "Percy Jackson görög istenei" Rick Riordan hamarosan megjelenő kalauza, amiben Percy Jackson szemszögéből és narrációjával ismerhetjük meg a görög olimposzi istenek történetét.
Ha szeretted a Percy Jackson és az olimposziak-sorozatot, akkor ezt a könyvet is imádni fogod! Az istenek sem úszhatják meg Percy epés megjegyzéseit...

Amerikai megjelenés: 2014. augusztus 19.

Oldalszám: 338 oldal

A hivatalos ajánló fordítása:
Ki tudná elmesélni az olimposzi istenek eredeti történetét egy modern félistennél jobban? Percy Jackson bennfentes szemszögből rengeteg infót biztosít nekünk ebben az illusztrált gyűjteményben.
Egy New York-i kiadó megkért, hogy írjak le mindent, amit a görög istenekről tudok, mire én: Meg tudnánk ezt oldani névtelenül? Mert nincs szükségem arra, hogy újra megharagudjanak rám az istenek. De, ha ez segít nektek megismerni a görög isteneiteket, és túlélnél velük egy találkozást, ha valaha megjelennének előtted, akkor azt hiszem, mindezek leírása lesz a hét jó cselekedete.

Szóval kezdődjék a Percy Jackson görög istenei, amihez Poszeidón fia hozzáteszi saját varázsát - és szarkasztikus megjegyzéseit - a klasszikusokhoz. Elmondja, hogyan jött létre a világ, majd személyes véleményének hozzáfűzésével beszél az ősiekről, Apollóntól egészen Zeuszig. Percy nem fogja vissza magát. "Ha szereted a horror show-kat, a vérfürdőket, a hazugságot, a lopást, az árulást és a kannibalizmust, akkor olvass tovább, mindezeknek ez volt az Aranykora."

A Caldecott kitüntetettjének, John Rocco-nak drámai színes illusztrációi megadják a hangulatot -- kötelező otthoni, tantermi és a könyvtári polcokra -- lenyűgözően szórakoztató.
Ezen a linken elolvashatod a kalauzzal foglalkozó összes bejegyzést, ami eddig megjelent az oldalon: PERCY ISTENEI

6 megjegyzés:

 1. Percy szemszögéből? Király.
  Imádom a szarkazmusát. :D

  VálaszTörlés
 2. Milyen betütípussal van írva a címe?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem Braganza ITC, de nem biztos.

   Törlés
 3. Meg fog jelenni valaha magyarul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a Könyvmolyképző egyelőre nem tervezi kiadni.

   Törlés
 4. Mikor lehet megint megvenni az utolsó olimposzit (már csak az hiányzik de sehol se lehet kapni)

  VálaszTörlés