The Serpent's Shadow (A Kígyó árnyéka)

Vigyázat, SPOILER veszély!
Az alábbiakban olvashatóak részletek a magyar nyelven még nem kapható Kane Chronicles-sorozat cselekményéből!
 
The Serpent's Shadow (A Kígyó árnyéka) ajánlójának fordítása: 
Amikor a fiatal varázslók, Carter és Sadie Kane megtanulták, hogyan kövessék az ókori egyiptomi istenek nyomát, tudták, hogy fontos szerepet játszanak majd Maat - a rend és igazság - visszaállításában a világ számára. Amit viszont nem tudtak, hogy a világ milyen kaotikus lesz. A Káosz kígyója, Apóphisz elszabadul és azzal fenyeget, hogy elpusztítja a világot három nap múlva. A varázslók szétváltak. Az istenek eltűnnek és többségük még mindig túl gyenge. Walt, Carter és Sadie egyik legtehetségesebb bizalmasa kudarcot vall és úgy érzi, minden életereje elszáll. Zia túlságosan elfoglalt, mert vigyáznia kell a szenilis napistenre, Rére, aki sok segítséget igényel. Mit tehet egypár tinédzser és egy maroknyi fiatal tanonc?

Lehetséges, hogy van más módja is Apóphisz megállításának, de az olyan nehéz, hogy talán Carter és Sadie életébe kerülhet, ha egyáltalán beválik. Emiatt bízniuk kell abban, hogy az elmebeteg varázsló szelleme nem fogja elárulni őket, vagy ami még rosszabb, megölni őket. Őrültnek kellene lenniük, hogy megpróbálják. Nos, hívjuk őket őrültnek.

Falrengetően humoros beszólások, emlékezetes szörnyek, állandóan változó barátok és ellenségek, az izgalom nem hagy alább A Kígyó árnyékában sem, hihetetlenül szórakoztató és megfelelő lezárása a Kane krónikák-trilógiának.

Megjelenés (USA): 2012. május 1.
406 oldalas

Kiadja: Disney-Hyperion
Ajánlott korosztály: 10-14 év 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése