The Throne of Fire (A Tűz Trónja)


Vigyázat, SPOILER veszély!
Az alábbiakban olvashatóak részletek a magyar nyelven még nem kapható Kane Chronicles-sorozat cselekményéből!
 
The Throne of Fire (A Tűz Trónja) ajánlójának fordítása: 
Amióta az egyiptomi istenek elszabadultak a modern világban, azóta Carter Kane és húga, Sadie bajban vannak. Az Élet Házának leszármazottaiként rendelkezésükre állnak bizonyos erők, de a körmönfont istenek nem hagytak számukra elég időt, hogy elsajátíthassák képességeiket a Brooklyn Házban, ami a fiatal varázslók képzésének ad otthont.

És most egy még fenyegetőbb ellenség - a káosz kígyója, Apóphisz - ébredezik. Ha nem akadályozzák meg pár napon belül a kiszabadulását, akkor eljő a világvége. Vagyis, ilyen a Kane család egy tipikus hete.

Ahhoz, hogy esélyük legyen megküzdeni a Káosz erőivel, a testvéreknek fel kell ébreszteniük a napistent, Rét. De, ehhez még több erőre szükségük van, olyanra, amilyennel addig még egy varázsló sem rendelkezett.
Először is meg kell keresniük a világot három területre osztó Ré Könyvét, és meg kell tanulniuk a varázslatok helyes kántálását. Ja, azt említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol van Ré?

Két egyedi stílusú narráció, megannyi új szereplővel és felejthetetlen karakterekkel, a világon átívelő kalandokkal, a Kane krónikák második része nem más, mint egy izgalmas utazás.

Megjelenés (USA): 2011. március 5.
528 oldalas

Kiadja: Disney-Hyperion
Ajánlott korosztály: 10-14 év 

#1 New York Times bestseller
#1 Wall Street Journal bestseller

2 megjegyzés:

  1. Ez meg fog jelleni magyarul? Nagyon érdekesen hangzik és kiváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
  2. Remelem megjelenik! A Percy Jackson utan ez a kedvencem!♡♥♥♡♡

    VálaszTörlés