2015. október 8., csütörtök

The Trials of Apollo: Új ötrészes görög mitológiás könyvsorozat érkezik!

Rick Riordan megerősítette, hogy újabb ötrészes könyvsorozat írásába kezd bele, mely ismét elrepít minket Percy Jackson világába. A történet középpontjában Apollón, a költészet, művészet és íjászat istene fog állni.

A könyvsorozat a The Trials of Apollo, vagyis Apollón próbái nevet viseli. Az első rész címe pedig The Hidden Oracle, azaz A titkos jóslat.
A sorozatban szó lesz arról, hogyan került Apollón emberi testbe, mert Zeusz megharagudott rá. Egy 16 éves halandó fiú lesz belőle, akinek semmiféle hatalma sincs. New Yorkba kerül, ahol egy kukában landol...
Rengeteg ellensége lesz és csak pár barátja - barátok, akik idejük nagy részét a Félvér táborban töltik. Szüksége is lesz a segítségükre, hogy túlélhesse a halandó világot és remélhetőleg visszanyerje isteni erejét.
Rendkívül izgalmas, hogy újra visszatérhetünk a görög istenekhez, ez még izgalmasabb lesz, amikor újra találkozhatunk Percyvel és a teljes csapattal. Látni fogjuk, mi történt egyesekkel Az Olimposz vére (The Blood of Olympus) után.
Az új, görög mitológiával foglalkozó könyv 2016. május 3-án fog megjelenni külföldön! Az ajánló alapján igazán nagyszerű sorozatnak ígérkezik!

+ Információ: Magnus Chase és Asgard istenei 2. kötetének címe: The Hammer of Thor, vagyis Thor kalapácsa. A skandináv mitológiás sorozat második kötete 2016. október 4-én jelenik meg.

4 megjegyzés:

  1. Ez nagyon király! :)

    VálaszTörlés
  2. HURRÁ !!! :DD Appolón a kedvenc istenem ^3^ ( Persze Artemész után :3 ) nagyon izgalmas könyvsorozat elé nézünk.Imádom Riordan stílusát és azt ahogyan könyvet ír :) Mindig fordulatos és vicces :D Már alig várom !! Köszönöm az infót <3

    VálaszTörlés
  3. Remélem, Riordan ÖRÖKKÉ írni fogja a Percy Jackson világos könyveket!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Apollón!! Egyik kedvencem (főleg a PJO könyvekben XD) Már van magyarul, vagy ha még nincs, vajon mikor lesz?

    VálaszTörlés