2015. május 12., kedd

The Crown of Ptolemy: Megjelent az e-book

Rick Riordan közösségi oldalain emlékeztette a rajongókat, hogy mától, vagyis 2015. május 12-től kapható önálló, elektronikus formátumban a The Crown of Ptolemy (Ptolemaiosz koronája) c. crossover.
A történetben találkozik egymással Percy Jackson, Annabeth Chase, Carter és Sadie Kane. A sztoriról bővebben ITT olvashatsz!
Már első találkozásuk alkalmával a félisten Percy Jacksonnak és a mágus Carter Kane-nek harcolnia kellett egy hatalmas krokodillal Long Islanden. Egy hónappal később Annabeth Chase botlott bele Carter húgába, Sadie-be, egy Rockawaybe tartó vonaton, ahol a párosnak egy Szerápisz nevű istennel kellett megküzdenie. Most új balhé van kibontakozóban a Governor's Islanden. Egy ókori egyiptomi mágus, nevezetesen Setne, visszatér a halálból és egyesíteni akarja az egyiptomi és görög mágiát, hogy istenné válhasson. Annyira erős és trükkös, hogy négyüknek - Percy, Annabeth, Carter és Sadie - csapatként össze kell fogniuk ellene. De szokásos fegyvereik és varázslataik ezúttal mit sem érnek. Vajon a hősöket leszereli egy önjelölt Elvis kinézetű isten vagy fel fognak nőni a feladathoz?
A történet Percy nézőpontjából olvasható, ez a harmadik félisten-varázslós crossover sztori magában hordoz minden merészséget és akciót, amire Riordan rajongói vágynak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése