2015. június 25., csütörtök

364. hete a New York Times bestseller listáján

Rick Riordan örömmel számolt be követőinek közösségi oldalain arról a tényről, hogy immár 364. hete tartózkodik a Percy Jackson-sorozat a New York Times bestseller listáján.

Jelenleg a "Gyermek könyvsorozatok" között 8. helyen áll Az olimposz hősei (immár 107. hetét kezdte a listán), szorosan utána a 9. helyen a Percy Jackson és az olimposziak-sorozat!

Ha a listán töltött heteket nézzük, akkor egyértelműen a Percy Jackson és az olimposziak a befutó, hiszen 364. hetével lekörözte a "Harry Potter" (327. hét) és "Egy ropi naplója" (328. hét) bestsellereket is! Gratulálhatunk Rick bácsinak! ;)
"Hűha! Ez a 364. hét, amit a Percy Jackson-sorozat a New York Times bestseller listáján tölt -- hét teljes éve!" ~ Rick Riordan
Jelen pillanatban olyan nagy könyvsorozatok állnak előttük, mint a hatalmas klasszikusnak számító "Harry Potter" a 4. helyen, vagy éppen a 6. helyet megszerző "A beavatott", "Az útvesztő" pedig a dobogós 2. helyet érdemelte ki. Ne feledkezzünk meg az "Egy ropi naplója" sorozatról sem, ami az 5. helyen pihen.


1 megjegyzés: