2015. június 4., csütörtök

Moziajánló: Törésvonal (Alexandra Daddario)

A magyar mozikban 2015. május 29-től tekinthető meg Alexandra Daddario, Dwayne "The Rock" Johnson és Carla Gugino főszereplésével a Törésvonal (San Andreas) c. katasztrófafilm 3D-ben és 2D-ben. A film hossza 107 perc, 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Főszereplők: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino, Ion Gruffud, Colton Haynes, Kylie Minogue, Achie Panajabi.
Hivatalos ajánló:
Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.
Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

A 100 millió dolláros költségvetésű filmet az Utazás a rejtélyes szigetre rendezője készítette, hőse Dwayne Johnson, de az igazi főszereplő a meghökkentően hiteles látvány: egy metropolis pusztulásának vérfagyasztó részletei.
~ Cinema City
Hivatalos szinkronos előzetes:

TV szpot 20 mp

TV szpot 10 mp

2 megjegyzés: