2014. október 12., vasárnap

A nap hőse: Jászon Grace

Kedden, október 7-én végre megjelent Az Olimposz hősei-sorozat befejező kötete Amerikában, Angliában, Ausztráliában és még néhány országban (döntő többségben angol nyelven, persze azért akad majd olyan régió is, ahol, ha nem is ezen a napon, de pár nappal később saját anyanyelvükön olvashatják Rick Riordan legújabb könyvét a rajongók)! A kötet címe: The Blood of Olympus (Az Olimposz vére)!

VIGYÁZZ! Az alábbi tartalom és kép SPOILERT TARTALMAZHAT számodra!

A Percy Jackson-könyvek ausztrál kiadója, a Penguin Books Australia szeptember elsején egy jópofa reklámkampányt indított #5DaysOfHeroes címmel, amivel a záró kötetet kívánják reklámozni. A kampány célja, hogy minden 5 nap egy-egy hősnek van szentelve, akiket a Percy Jackson-sorozatokból ismerhettünk meg.
Az első 5 nap hőse Piper McLean volt, majd őt követte Leo Valdez, Annabeth Chase, Frank Zhang, Hazel Levesque és Percy Jackson! Nézzük ki az utolsó, a hetedik 5 nap hőse:

Jászon Grace
Félisten
Képességek: Aerokinézis (a levegő feletti uralom), elektrokinézis (hatalom az elektromosság felett)
Család - anya: Ms. Grace, apa: Zeusz
Kapcsolat: Piper McLean
"Talán a speciális képességekkel rendelkező emberek akkor bukkannak fel, amikor rossz dolgok történnek, hiszen ekkor van rájuk leginkább szükség."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése