2015. május 14., csütörtök

Rick Riordan bemutatja: Így fest A villámtolvaj 10 éves jubileumi kiadása!

Amerikában újra kiadták A villámtolvajt, ami 2005-ben jelent meg és ezzel útjára indult a Percy Jackson és az olimposziak-sorozat. Boldog 10. Szülinapot a kötetnek! Megjelenés: 2015. június 30.

Rick Riordan is közzétett egy bejegyzést hivatalos blogoldalán, ahol képekkel is bemutatta az új kiadás külsejét és belsejét egyaránt.
"A villámtolvaj 10 éves jubileumi kiadása

Szinte hihetetlen, már tíz éve, hogy először megjelent A villámtolvaj! Ezt megünnepelvén, a Barnes & Noble a könyv egy speciális exkluzív kemény táblás kiadását jelenteti meg. Végre kaptam egy példányt, és itt egy kis bemutató, hogyan fog mutatni:
A borítón John Rocco a sorozathoz készült új illusztrációja látható és a cím fényes ezüstben tündököl. Artemisz helyesli ezt a színválasztást.
A könyv első és hátsó előzéklapjain A villámtolvaj különféle nemzetközi borítói láthatóak, köztük olyanok, amiket még sosem láttam!
Két térképet is kapsz belül, az egyik a Félvér táboré, a másik az Alvilágé.
A könyv tele van megjegyzésekkel! Igazán klassz megjegyzésekkel! Továbbá a könyv végén számos exkluzív kulisszák mögötti jelenetes nyalánksággal szembesülhetsz, egyenesen a személyes archívumomból, beleértve a könyv eredeti vázlataival és egy motivációs levéllel, amit a kézirat benyújtásakor a kiadónak nyújtottam be. (Álnéven.)
John Rocco elmeséli, hogyan készítette el A villámtolvaj borítójának illusztrációját, ami már önmagában is lenyűgöző történet! Valamint kaptok egy korai fekete-fehér borítóvázlatot (a következő oldalon), amit még magam sem láttam soha!

Mindez és sok más is megtalálható lesz A villámtolvaj 10 éves jubileumi kiadásában, amit csak a Barnes & Noble ad ki. És köszönet az olvasóimnak, akikkel már 10 csodálatos éve megoszthatom történeteimet. Ez nagyon felemelő, és még mindig nem végeztem!

A Percy Jackson's Greek Heroes augusztus 18-án jelenik meg. A Magnus Chase és Asgard istenei 1. rész: A nyár kardja októberben érkezik." ~ Rick Riordan

4 megjegyzés:

  1. Mi, magyarok esetleg nem tudunk valahonnan szerezni?
    Csak Amerikában van újra kiadva?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint azt a bejegyzésben olvashatod, külföldön június 30-tól lesz kapható! Nyilván, ha lehet rendelni hazánkban is idegen nyelven, tudatni fogom itt, az oldalon!

      Törlés
  2. Geri.Mikor lehet megvenni a villámtolvajt itthon?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Áron! Jelenleg ezek a Rick Riordan könyvek kaphatók Magyarországon: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/rick-riordan
      A jubileumi kiadás nem várható idehaza!

      Törlés