2014. június 6., péntek

A Jurassic World is Kirké vidámparkjában forog

Melyik Percy Jackson-rajongó ne emlékezne arra a pillanatra, amikor meglepődve tapasztalta a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" című filmet nézve, hogy Kirké üdülőparadicsomát és a Polüphémosz lakhelyéül szolgáló Szörnyek szigetét összemosták a filmben?! Így született meg a Kirké Land (Circe Land) névre keresztelt vidámpark, ahol a gyanútlan félisteneket felfalta egy küklopsz. Azóta pedig elhagyatott a sziget (a film szerint). Bizony.

A filmadaptáció bizonyos jeleneteit a Louisiana államban található Six Flags New Orleans vidámparkban forgatták, amiben a 2005-ös Katrina hurrikán jelentős károkat okozott. A vidámparkról részletesen mesélt a Percy Jackson 2. részének stábja, amit - természetesen lefordítva - EZEN a linken újra elolvashattok!
Képeket a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" vidámparkos forgatásáról ITT találtok!

Jelenleg a Jurassic World c. film forgatásának egy szakasza zajlik a helyszínen, ami a Jurassic Park-trilógia folytatása lesz. Erről a DVDNEWS számolt be cikkében, amiben megemlítették a PJ filmadaptációt és forgatási képet is csatoltak hozzá. A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése