2014. június 19., csütörtök

Percy istenei és a "beteges" fejezetcímek

Rick Riordan nem csak a "The Blood of Olympus" könyvről árult el újabb információkat, de megosztott némi információt a hamarosan megjelenő Percy Jackson's Greek Gods (Percy Jackson görög istenei) címet viselő képes kalauzról is, melyben Percy fogja bemutatni az olvasónak az istenek eredeti mítoszait, történeteit, persze mindezt jó sok humorral fűszerezve. /Az alább látható képek korábban már szerepeltek az oldalon ITT!/
És még október 7-e előtt jelenik meg a Percy Jackson's Greek Gods, augusztus 19-én, egy nappal Percy születésnapja után!

Nemrég kaptam meg a saját tiszteletpéldányomat, és gyönyörű!

Ahogy látom, ez is HATALMAS - egy gyönyörű, dohányzóasztal méretű kötet, telis-tele John Rocco színes illusztrációival. Percy Jackson mesél a fejezetekben az összes nagy olimposzi istenről, teszi mindezt a sajátságos szarkasztikus módján. Pillants bele:

Továbbá, visszatérnek a beteges fejezetcímek, úgy mint: Zeusz kinyír mindenkit, Démétér Gabonazillává változik, Héphaisztosz aranylámát készít belőlem (nem igazán, de ezt akarja). Mindezek és még több vár rád a Percy Jackson's Greek Gods-ban.
Forrás: Rick Riordan

2 megjegyzés: