2014. június 9., hétfő

Filmajánló: A három testőr (Logan Lerman)

Logan Lerman a mai napon "A három testőr" című filmben lesz látható az RTL Klub műsorán, 18:55-kor! Az ismert történt legújabb (2011) és eddig leglátványosabb feldolgozása, francia-amerikai-angol-német kalandfilm.

Logan D'Artagnan szerepében látható, olyan nagy sztárok mellett, mint Milla Jovovich, Ray Stevenson, Matthew MacFadyen, Luke Evans, Orlando Bloom, Christoph Waltz és Gabriella Wilde.
"A szép Milady (Milla Jovovich) teljesen elcsavarja Athos (Matthew McFadyen) fejét, aki nem is sejti, hogy szerelme kettősügynök, aki nemcsak Buckingham hercegét (Orlando Bloom), hanem Richelieu bíborost (Christoph Waltz) is szolgálja. Az ifjú D'Artagnan (Logan Lerman) már az első nap bajba keveredik, és pár óra alatt egy elképesztő összeesküvésben találja magát. Példaképeihez, a három testőrhöz fordul segítségért. Athos, Porthos (Ray Stevenson) és Aramis (Luke Evans), a francia király három legkiválóbb testőre a bajkeverő D'Artagnannal megerősödve léghajóra száll, hogy megmentse a királynő becsületét, és elkerülje a háborút Angliával." - Port.hu
Logan filmje előtt, szintén az RTL Klubon lesz látható a "Harry Potter és a bölcsek köve", 14:50-től!

A film szinkronizált előzetese + poszterek:




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése