2014. szeptember 25., csütörtök

A nap hőse: Hazel Levesque

Innen-onnan már csak 3 hét és itt van október 7-e! Ezen a napon jelenik meg Az Olimposz hősei-sorozat befejező kötete Amerikában, Angliában, Ausztráliában és még néhány országban (döntő többségben angol nyelven, persze azért akad majd olyan régió is, ahol, ha nem is ezen a napon, de pár nappal később saját anyanyelvükön olvashatják Rick Riordan legújabb könyvét a rajongók)! A kötet a The Blood of Olympus (Az Olimposz vére) címet fogja viselni!

VIGYÁZZ! Az alábbi tartalom és kép SPOILERT TARTALMAZHAT számodra!

A Percy Jackson-könyvek ausztrál kiadója, a Penguin Books Australia szeptember elsején egy jópofa reklámkampányt indított #5DaysOfHeroes címmel, amivel a záró kötetet kívánják reklámozni. A kampány célja, hogy minden 5 nap egy-egy hősnek van szentelve, akiket a Percy Jackson-sorozatokból ismerhettünk meg.
Az első 5 nap hőse Piper McLean volt, majd őt követte Leo Valdez, Annabeth Chase és Frank Zhang! A pici csúszás miatt most sem várom meg az öt napot és akkor talán felvehetjük a fonalat az eredeti "ötnapos hőssel". :) Nézzük ki az ötödik 5 nap hőse:


Hazel Levesque*
Félisten
Képességek: Geokinézis (a föld irányítása), halál érzékelő/megérző képesség
Család - anya: Marie Levesque, apa: Pluto (Hádész)
Kapcsolat: Frank Zhang
"Életében - mindkét életében - első alkalommal abszolút megállíthatatlannak érezte magát."
* Hazel Levesque a "Neptunusz fiában" tűnik fel először és attól kezdve lesz ő is főszereplő...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése