2014. szeptember 14., vasárnap

A nap hőse: Piper McLean

Egyre jobban közeledik a nagy nap, október 7-e! Ezen a napon jelenik meg Az Olimposz hősei-sorozat befejező kötete Amerikában, Angliában, Ausztráliában és még néhány országban (döntő többségben angol nyelven, persze azért akad majd olyan régió is, ahol, ha nem is ezen a napon, de pár nappal később saját anyanyelvükön olvashatják Rick Riordan legújabb könyvét a rajongók)! A kötet a The Blood of Olympus (Az Olimposz vére) címet fogja viselni!

VIGYÁZZ! Az alábbi tartalom és kép SPOILERT TARTALMAZHAT számodra!

A Percy Jackson-könyvek ausztrál kiadója, a Penguin Books Australia szeptember elsején egy jópofa reklámkampányt indított #5DaysOfHeroes címmel, amivel a záró kötetet kívánják reklámozni. A kampány célja, hogy minden 5 nap egy-egy hősnek van szentelve, akiket a Percy Jackson-sorozatokból ismerhettünk meg.
Ideáig várakoztam, mert nem tudtam, mi fog kisülni ebből, mostanra letisztázódott - ezért picit megcsúszva -, de nézzük ki az első 5 nap hőse:

Piper McLean
Félisten
Képességek: Elbájolás, francia nyelv
Család - anya: Aphrodité, apa: Tristan McLean
Kapcsolat: Jászon Grace
"Attól, mert hős vagy, még jelenti azt, hogy legyőzhetetlen is. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy bátor vagy felállni és tenni, amit tenned kell."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése