2014. szeptember 1., hétfő

Megjelenés: Némi infó magyar megjelenések felől

Gondolom nagyon sokan várjátok Ti is - akárcsak én - a Neptunusz fia (The Son of Neptune) és a Percy Jackson görög istenei / Percy Jackson és a görög istenek (Percy Jackson's Greek Gods) magyar nyelvű változatainak minél előbbi megjelenését.

Nemrég ismételten felvettem a kapcsolatot a Könyvmolyképző Kiadóval és a mai napon megérkezett a válasz. Mit szóltok a hírhez? Nekem egyik szemem sír, a másik nevet. Majd meglátjuk...

Üzenetem: 
"Érdeklődnék, hogy várhatóan megjelenik-e itthon magyar fordításban a külföldön augusztus 19-től kapható Percy Jackson's Greek Gods című könyv? Rick Riordan írta és John Rocco gyönyörű illusztrációit tartalmazza, melyek közül néhányat már bemutatott a külföldi kiadó. Ez a Percy Jackson és az olimposziaktól, valamint Az Olimposz hősei-sorozattól különálló kalauz, van esély a megjelenésre?Valamint pontosabb dátumot/hónapot lehet tudni a Neptunusz fia (The Son of Neptune) megjelenéséről?"

Könyvmolyképző egyik munkatársának, Szabó Szilviának válasza:
"Pontosabb dátumot még nem tudok mondani a Son of Neptun megjelenése kapcsán, de jövő nyár előtt valószínűleg nem várható.A Greek Gods könyv megjelentetése pedig sajnos egyelőre nem szerepel a terveink között. :("
Ha kicsit türelmetlenebb vagy valamelyik könyv megjelenését illetően, akkor az angol nyelvű változatokat megrendelheted a Könyvrendelés menüpontban!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése