2014. március 3., hétfő

Alexandra Daddario főszerepet kapott egy katasztrófafilmben

Eddig csak pletyka volt, de most már 100%, hogy Alexandra Daddario megkapta a női főszerepet a "San Andreas: 3D" című katasztrófafilmben. A férfi főszereplő Dwayne Johnson lesz, aki korábban megannyi filmben láthattunk már.

Dwayne sikerfilmjei pl.: A múmia visszatér; A skorpiókirály; Zsenikém - Az ügynök haláli; A Boszorkány-hegy; Utazás a rejtélyes szigetre; Halálos iramban 5-7. vagy G.I. Joe: Megtorlás.

Az eredeti forgatókönyvet Andre Fabrizio és Jeremy Passmore írták, amit Allan Loeb dolgozott át. Brad Peyton rendezi a filmet. A tervezett amerikai premier dátuma: 2015. június 05.
A film IMDb-s adatlapján megerősítették a szereplők között Alex nevét!

A hírről nem csak külföldi weboldalak és magazinok számoltak be, hanem az itthoni média is "Jó csaj is lesz a San Andreas-mozifilmben" címmel:
"A sokak által várt film női főszereplője szerencsére nem lesz romantikus kapcsolatban a főhőssel.
Azt már egy ideje tudjuk, hogy az egykor The Rock néven pankrátorkodó Dwayne Johnson lesz a főszereplője a 2015. június ötödikén bemutatni tervezett San Andreas című 3D-s katasztrófafilmnek, de eddig nem nagyon hallottunk arról, hogy még kik vesznek részt a produkcióban. Legalábbis ami a színészeket illeti, hiszen az már egy ideje kiderült, hogy a filmet Brad Peyton rendezi Andre Fabrizio és Jeremy Passmore forgatókönyvéből, melyet Chad és Carey Hayes írt át.

 
Legalábbis egész mostanáig nem hallottunk, ugyanis a Deadline értesülései szerint a San Andreas női főszereplője az az Alexandra Daddario lesz, akit a mozizók a Percy Jackson-filmekből ismerhetnek a legjobban, míg a tévézők olyan sorozatokban láthatták nagyobb szerepben, mint a Nagy svindli, a Vásott szülők, vagy legutóbb A törvény nevében. A San Andreas története, mint arra a címből is lehet következtetni Kaliforniában játszódik és egy hatalmas földrengésről fog szólni, mely során egy helikopterpilóta próbálja megmenteni tőle az évek során eltávolodott lányát." - Sg.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése