2014. március 11., kedd

Érdemes odafigyelni a Percy Jackson-könyvekre!

Hamarosan több fontosabb eseményre számíthatunk a Percy Jackson-könyveket illetően. A PJ könyvek hivatalos Facebook oldalán ma és a napokban több közelgő eseményre hívták fel a rajongók figyelmét, megpróbálom ezeket összegyűjteni egyben:
1. Hamarosan a könyvesboltokban is kapható lesz az új külsővel felruházott Percy Jackson és az olimposziak-sorozat! Természetesen Amerikában, de remélhetőleg nálunk is kapható lesz ez a változat (most nem a magyar változatra gondolok, csupán erre az angol nyelvű kiadásra). Pontos megjelenési időpont egyelőre nem ismert.
2. Szintén a közeljövőben számíthatunk egy rövid részletre, betekintőre a Percy Jackson's Greek Gods (Percy Jackson görög istenei) c. könyvből! Kapunk rövid részletet magából a szövegből, és remélhetőleg egy vagy két illusztrációt is a könyvből, mivel ez egy képes kalauz lesz, ezért képeket biztosan fognak közzétenni belőle. Már nagyon várom ezt a könyvet! Na jó, annyira azért nem, mint a "The Lost Hero" magyar megjelenését! :-)
3. Rick Riordan április 6-án élő Q&A (kérdezz-felek) rendezvényen fog részt venni Wellesleyben, Bostontól nem messze. Ezen az eseményen több neves szerző fog részt venni, ahol a rajongók élőben kérdezhetnek tőlük. Facebookon egy külön Rick Riordan & Friends elnevezésű eseményt is létrehoztak ebből az apropóból, hogy ott toborozzanak minél több embert.
A rendezvényen részt vesz még Eoin Colfer, Ridley Pearson és Jonathan Stroud is. Jegyek már lehet vásárolni az Eventbrite weboldalon keresztül!
***
Ugye nem felejtették el, hogy március végén a Könyvmolyképző Kiadó közzéteszi a "The Lost Hero" magyar borítóját és fülszövegét?! Várható megjelenés: 2014 áprilisa!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése