2014. március 23., vasárnap

Filmajánló: "Az Éhezők Viadala" a Cool műsorán

A Cool holnap este ismét lejátssza "Az Éhezők Viadala" c. filmet, melyben két "Percy Jackson - Szörnyek tengere" sztár is szerepel: Stanley Tucci (Dionüszosz) és Leven Rambin (Clarisse La Rue).
A film hétfő este 21:10-től látható, az ismétlésre pedig kedden kerül sor, 0:45-től kizárólag éjjeli baglyoknak.

Gondolom mindannyian ismeritek már Suzanne Collins azonos címet viselő könyvtrilógiáját. "Az Éhezők Viadala" 2012-ben, míg "Az Éhezők Viadala: Futótűz" a tavalyi év végén került a mozikba. A második résznek akkor szántam külön bejegyzést is, hiszen Stanley Tucci állandó szereplője a produkciónak, Caesar Flickerman karakterét alakítja az adaptáció(k)ban!

"Az Éhezők Viadala" hivatalos ajánlója:
"Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vállalja húga helyett az életre-halálra menő küzdelmet, és az Arénában olyan kiválasztottakkal kell megvívnia, akik egész életükben a viadalra készültek. Ha vissza akar térni a Tizenkettedik Körzetbe, Katnissnak minden ügyességére szüksége lesz, és közben roppant súlyú döntések várnak rá: választania kell emberség és túlélés, szerelem és élet között."

1 megjegyzés:

  1. Komolyan kiakadtam azon, hogy Clarisse Glimmer... :D
    Stanley Tucci viszont állati jó volt Caesar Flickermanként:)

    VálaszTörlés