2014. március 5., szerda

Logan Lerman a SCENE Magazin címlapján, interjúrészletek

Logan Lerman látható a SCENE Magazin márciusi számának címlapján, valamint a magazinban olvasható egy rövidebb interjú a fiatal sztárral, valamint néhány kép is helyet kapott benne "Percyről". Sajnos az interjúban nem említik meg a Percy Jackson-filmeket, sem a bennük vállalt szerepet.
A cikk leginkább elbeszélő jellegű, kevés idézet olvasható benne Logantől. A lényeget azonban összefoglalom:

Hollywood legfrissebb újonca beszél utazásról, filmekről és arról, miért nem számít a sztárság

Logan az interjúban legfrissebb projektjeiről mesél. Elsősorban a március végén mozikba kerülő "Noé" című filmről beszél, melyben együtt szerepel újra Emma Watsonnal. A filmben főszerepben tűnik fel Russell Crowe, továbbá Jennifer Connelly, Anthony Hopkins és Ray Winstone. Logan a produkcióban Ham bőrébe bújik, aki Noé egyik fia. Nosztalgiázik a forgatás helyszínéről. "Mindig is szerettem volna eljutni ide [Izlandra], és soha nem gondoltam volna, hogy életemben ilyen korán látni fogom." - mondja Logan.

Természetesen beszámol arról is, milyen nagyszerű volt együtt dolgozni Aronofsky-val, a rendezővel. "[Aronofsky] egy brilliáns elme" - dicséri Logan.
Izland után New Yorkba utazott, ahol befejezték a "Noé" forgatását, majd New Orleansban egy másik filmet forgatott.

A CIKK A FOLYTATÁSBAN TOVÁBB OLVASHATÓ és további FOTÓK a magazinból!


Ősszel Angliába repült, ahol elkezdték a jelenleg névtelen, "Fury" projektcímű film munkálatait David Ayer rendezővel. Ebben a második világháborús drámában Brad Pitt és Shia LaBeouf oldalán fog játszani, Logan egy újonc katonát alakít. Több hónapig tartott a felkészülés és a forgatás London külterületén.
Ezt követte egy rövid nyaralás Párizsban. Lerman január közepén tért vissza Los Angelesbe. "Nagyon sokat utazom a munka miatt, most lesz egy rövid nyaralás, amíg itthon vagyok." - mondja, majd hozzáteszi: "Olyan jó, hogy újra a saját ágyamban alhatok."

Beszélgetnek Logan korábbi karrierjéről, és olyan filmekről, melyekben feltűnt. Szóba kerül "A hazafi", melyben Mel Gibsonnal szerepelhetett együtt. Aztán ott volt a "Harcosok klubja", ahol először dolgozhatott közösen Brad Pitt-tel.

Az is kiderül a cikkből, hogy Logan kerülte a Disney stúdiót, mert komolyabb filmekben szeretett volna szerepelni. Ahogy azt már régóta tudjuk, szeretne filmrendező lenni és egy rangos filmes iskolában tanulni. Eddig összesen 17 filmben szerepelt. "Ahogy idősebb leszek, annál jobb szerepeket kapok." - mondja Lerman.

A cikkben azt írják Loganről, hogy keményen hajt, természetes tehetség és szemet gyönyörködtető jelenség. De, Logan azt állítja, hidegen hagyja a sztárság. "Csak szeretném kipróbálni magam" - magyarázza. "Olyan szerepeket akarok, amik valamely módon idegesítenek, kockázatosak, magas rizikófaktorúak. Valami olyat, ami miatt kényelmetlenül érezhetem magam."

"Akarj jó filmeket készíteni, jó filmesekkel." - folytatja. Ezt a tanácsot Angliában kapta Brad Pitt-től, aki vitathatatlanul napjaink leghíresebb főszereplője. "Úgy gondolom, ez a hosszú élet kulcsa. Legalábbis erre mernék fogadni" - mondja. "Szóval, remélhetően összejön."


Forrás: SCENE

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése