2014. március 6., csütörtök

Érdemes figyelni a sorozatokat, mert...

...mert egyre több Percy Jackson-sztár bukkan fel egy-egy sorozatban, egy vagy több epizód erejéig! /A bejegyzésben kizárólag jelenleg vagy a jövőben futó sorozatokról és fiatal sztárokról van szó!/

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Alexandra Daddario 3 (azaz már 4) epizódban tűnt fel az HBO saját gyártású, "A törvény nevében" című nyomozós sorozatában. Bővebb információt ITT olvashattok erről!
Grey Damon, vagyis Chris Rodriguez, pedig a "Star-Crossed" sorozatban kapott állandó szerepet! Erről is írtam már egy külön bejegyzésben! ITT!
***
Nagyot robbant a hír, hogy Leven Rambin - aki a Percy Jackson - Szörnyek tengere c. filmben Clarisse La Rue-t alakította - szerepet kapott a "The Tomorrow People" c. sorozatban, ami 2013 őszén startolt el és azóta vegyes sikernek örvend. Én már a kezdete óta nézem a sorozatot, és az egyik kedvencem lett. Imádom, és örülök annak, hogy Leven is része lesz mindennek.

A sorozat története dióhéjban:
"[...] egy csapat fiatalról szól, akik az emberi evolúció következő szintjét képviselik a világ minden tájáról. Olyan különleges erőket birtokolnak, mint a teleportálás vagy a telepátia képessége, és természetesen együtt veszik fel a harcot a gonosz erők ellen." - Filmadatbázis
"A színésznő az évad utolsó három epizódjában fog feltűnni, mint Natalie, egy bajkeverő természetfeletti személyként, aki nincs oda az emberekért. Ő és Russel (Aaron Yoo) összeállnak, akik Bonnie és Clyde természetfeletti változatai lesznek. De, a dolgok rosszabbra fordulnak, amikor Natalie-t azzal fenyegetik, hogy csatlakozzon az Ultrához, egy potenciális lázadás indul be." - TV Guide
Leventől nem áll messze a sorozatosdi, hiszen láthattuk "A Grace klinika" több epizódjában is. Tekinthetjük afféle sorozatos veteránnak, mert annyi produkcióban szerepelt már, hogy nehéz nyomon követni. További sorozatai (nem az összes): Különleges ügyosztály; Rúzs és New York; A terminátor: Sarah Connor krónikái; All My Children (melyben hosszú ideig, 43 részben Alexandra Daddario is szerepelt); Doktor Addison; Scoundrels; Varázslók a Waverly helyről; Miami helyszínelők; Tuti gimi

TOVÁBBI SZTÁROK ÉS SOROZATAIK A FOLYTATÁSBAN!

Paloma Kwiatkowski - aki Thália Grace felnőtt karaterét alakította a Percy Jackson - Szörnyek tengerében - egy horror-sorozatban kapott állandó szerepet, a "Bates Motel: Psycho a kezdetektől" 2. évadában, ami 2014. március 3-tól vette kezdetét. Palomának ez az első sorozatos szereplése, így most alkalma adódik bizonyítani, hiszen eddig csak a Percy Jackson 2. részében láthatta a világ.

Ezt a sorozatot még nem ismerem, de elképzelhető, hogy megnézem az első évadot, aztán folytatom a másodikkal, melyben már Thália is ott lesz.
***
Brandon T. Jackson, azaz Grover Underwood, a 2014-ben debütáló "Deadbeat" című sorozat állandó szereplője lesz. Egyéb információ nem áll rendelkezésre.
Brandon sem rendelkezik nagy sorozatos tapasztalattal, hiszen eddig csak a "Nevelésből elégséges" egyetlen egy részében volt vendégszereplő.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése