2014. március 2., vasárnap

Felhívás: Percy Jackson kihívás

Azt már az összefoglalóban leírtam és régebben is említettem már, hogy még egy körre elegendő kérdésem maradt. A hozzászólásokat nézegetve úgy döntöttem, hogy a Percy Jackson kihívás következő fordulójának kérdéseit az általatok küldöttekből válogatnám össze!

A kihívás annyi napig tartana, ahány kérdést küldtök az oldal percyjacksonhu@gmail.com e-mail címére! Most nem csak egymás véleményét, de egymás kérdéseit is élvezhetitek! A kihívás során 2 naponta lesz közzétéve egy-egy kérdés!

A közzététel során elképzelhető, hogy nem mindenki kérdése fog megjelenni külön, ha ugyanazt a kérdést valaki másképpen, más szavakkal már feltette! De, az adott napnál fel lesznek tüntetve a kérdezők becenevei! Több kérdés is küldhető egyszerre!

Várható indulás: 2014. március 10.
Az indulást követően is lehet majd kérdéseket küldeni! De, március 10-ig várok, hogy egyáltalán hány kérdező jelentkezik!

Ennyi kikötés lenne a kérdéseket illetően:
  • Legyen érthető és világos kérdés!
  • Elsősorban a Percy Jackson és az olimposziak c. sorozat legyen a kiindulópont, hiszen még sokan nem olvasták a Heroes of Olympus-t!
  • SPOILER mentes kérdések! Apró "árulkodás" belefér, de nagy eseményeket ne áruljatok el, mert azzal elronthatjátok az olvasási élményt! VAGY figyelmeztetőül a hozzászólás elejére írjátok ki: SPOILER! (Eddig tökéletesen bevált!)
  • A kérdés mellé írjátok le beceneveteket, hogy tudjuk, hogy ki a kérdező!
REMÉLEM SOK KÉRDÉS FOG ÉRKEZNI!
Köszönöm!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése