2014. június 22., vasárnap

Katelyn Mager: Exkluzív interjú (videóval)

Az egyik külföldi rajongói oldal, a Percy Jackson Movies egy exkluzív interjút készített Katelyn Magerrel, aki a Percy Jackson - Szörnyek tengere című filmben a fiatal Thália Grace bőrébe bújt. (Lefordítva a teljes interjú!)
PercyJacksonMovies: Hogyan kaptad meg a fiatal Thália Grace szerepét?
Katelyn Mager: Részt vettem a szerepre történő meghallgatáson Vancouverben. Aztán volt egy találkozóm a rendezővel.

PJM: Olvastál Percy Jackson-könyveket, mielőtt megkaptad a szerepet vagy egyszer a szerep végett?
Mager: Elolvastam az első könyvet a meghallgatás előtt és nagyjából 10-szer láttam az első filmet. Majd elolvastam a többi könyvet, még mielőtt elkezdődött a film forgatása.

PJM: Ki a kedvenc karaktered?
Mager: Annabeth a kedvenc karakterem már a sorozat kezdete óta, mert olyasfajta lánynak tűnik, aki mindenhez ért. Persze Tháliát is imádom, igen erős és annyira szereti a barátait, hogy képes lenne feláldozni értük az életét.

PJM: Milyen volt dolgozni a Percy Jackson forgatáson?
Mager: Elképesztő volt, rengeteget szórakoztam. Mindenki nagyon kedves volt és nagy élményt nyújtott velük dolgozni. Szeretném újra meg újra. Logan, Alexandra, Brandon és Douglas annyira kedvesek és nagyon segítőkészek voltak velem. Imádtam a rendezővel, Thorral is dolgozni.

PJM: Bármi vicces történet a forgatásról?
Mager: Amikor a küklopszos harcjelenetet vettük fel, anyukám az egyik stábtagnak beszélt arról, mennyire fantasztikus azt látni, hogy egy 10 éves egy harcjelenetben szerepel, mire a stábtag úgy folytatta, hogy számára 10 évesen a legszórakoztatóbb dolog az orrtúrás volt.

PJM: A filmben Tháliát megtámadja egy küklopsz. Ehhez egy élő változatot kaptál vagy teljes egészében CGI volt? Hogyan képzeljük el?
Mager: Egy élő személlyel dolgoztam a jelenetben, "Bruce"-szal, a küklopsszal. Mókás volt dolgozni vele, szuper vicces volt, így könnyen lehetett együtt dolgozni. Imádtam ezt a jelenetet, mert ez volt a legakciódúsabb.

PJM: Jelölve voltál a Kids Pick Flicks díjátadó Best Scene Stealer (Legjobb Jelenettolvaj, aki magára vonja a figyelmet) kategóriájában. Milyen érzés, hogy ilyen nagy hatást gyakoroltál a Percy Jackson - Szörnyek tengerében?
Mager: Megtisztelve éreztem magam a jelölés miatt, és hogy a jelenetem ilyen pozitív hatással volt a rajongókra. Egy hatalmas kiáltást akarok küldeni minden Thália és Percy Jackson rajongónak, és köszönöm a támogatásukat, ők a legjobbak.

PJM: Hogyan lettél színésznő?
Mager: Gimnasztikáztam 4 éves koromban, a Fisher Price akart készíteni egy trambulinos reklámot gyerekekkel, így elhelyeztek egy hirdetést az edzőtermünkben. Könyörögtem anyukámnak, hogy menjünk el a meghallgatásra, mire ő végül beleegyezett. Bezsebeltem ezt a reklámot, azóta imádok filmben és TV-ben szerepelni.

PJM: Amikor nem színészkedsz, miket szeretsz csinálni? Mint hobbi?
Mager: Imádok táncolni, énekelni, trambulinozni és a barátaimmal lógni, valamint a macskámmal, Hercegnővel.

PJM: Milyen más projekteken dolgozol?
Mager: Jelenleg az új Hallmark sorozatban, a "When Calls The Heart"-ben szerepelek, szombat esténként látható. Rachel Stonelake karaterét alakítom. A szereplők és a stáb hihetetlen, szórakoztató ebben a műsorban szerepelni.

PJM: Fiatal színésznőként, milyen tanácsot adnál a te korodban lévő gyerekeknek, akik a színészek világába akarnak bekerülni?
Mager: Igen, a színészi pálya nehéz. Szóval, legyél felkészült. Telis-tele van kihívással és nem mindig sikerül megkapni egy szerepet. Ha ez történne, akkor újra próbálkozni kell és nem szabad feladni. Vegyél részt több színész tanfolyamon, ha filmekben akarsz szerepelni. Ne azért csináld, mert híres akarsz lenni, csak akkor vágj bele, ha imádsz színészkedni és elmesélni emberi sorsokat. Dolgozz keményen, mert a keményebb munkával jobbá válhatsz, és ne felejtsd el, hogy érezd jól magad.

Katelyn küldött nekünk egy videót, melyben köszönetet mond az összes Percy Jackson rajongónak! Támogasd őt és lájkold Facebookon, kövesd őt Instagramon! Nézd meg újra Katelyn Magert a Percy Jackson - Szörnyek tengerében, amiben a klassz és csodálatos Thália Grace-t alakítja!

5 megjegyzés:

  1. "Imádtam a rendezővel, Thorral dolgozni." ???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thor a keresztneve a rendezőnek :D Az istenek mindenhol ott vannak xD Na, megvan a teljes neve a pasinak:
      Thor Freudenthal
      ( Igen, CTRL C CTRL V :D, nem jegyeztem meg )

      Törlés
    2. Ejnye, Jane! Csak én tudtam megjegyezni a rendező pontos nevét? :)

      Törlés
    3. Igen, de tőled ezt elvárjuk, Mr. Greg Brunner tanár bácsi :D

      Törlés
    4. Kösz szépen! Igyekszem. :))

      Törlés