2014. június 16., hétfő

Percy Jackson kihívás - A ti kérdéseitek: 22.


Ne feledjétek, hogy még mindig várom a kérdéseiteket az oldal e-mail címére: percyjacksonhu@gmail.com! A bővebb tudnivalókat EBBEN a bejegyzésben újra elolvashatjátok!

22. kérdés
Kérdező: Merylseafoam
Ha megtehetnéd azt, hogy valakit figyelmeztetsz valamire, ami megfog vele történni, akkor kivel tennéd ezt meg?

16 megjegyzés:

  1. Elsőre Bianca di Angelo jutott eszembe. Biztosan figyelmeztetném őt arra, mi fog vele történni, és akkor talán máshogyan alakult volna az a bizonyos dolog ott a roncstelepen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod miért nem hiszem, hogy másképp alakult volna? Mert valakinek így is úgy is meg kellett volna halnia ott. Hiszen a jóslat kimondta. A másik, hogy Bianca személyisége már ott olyan kiforratlan volt, hogy ha életbe is marad mit csinált volna? Mármint oké beállt a vadászok közé, de elveszett volna a tömegbe. Így mindenki emlegeti.

      Törlés
  2. Leo -t erre az egész Gaia-s ugyre , hogy tartsa kordában magát az anyukája miatt :(

    VálaszTörlés
  3. Én is Bianca- t figyelmeztetném, de ha ő neki nem lehet (valami miatt), akkor Luke- nak szólnék. Talán még időben "észhez" térne.

    VálaszTörlés
  4. Nekem Luke jutott eszembe egyből. Valami bonyolult próféciát mondtam volna neki, vagy valamit hasonlót, amiből nem jön rá elsőre... Őt figyelmeztettem volna, de nem akarom elszúrni az ötödik kötet végét... Magyarán: Én szólnék Luke-nak, de mégsem :3

    VálaszTörlés
  5. Annabethet, h megszállták Leot, Jasont és Percyt az eidola és h Piper ki tudja belőlük űzni, amíg ez nem történik meg, ne engedjék a kis nyomingert a hajóra, pláne ne Leoval...

    VálaszTörlés
  6. Lukenak, mindenkepp szolnek neki, akkor talan Thalia sem all be Vadasznak..

    VálaszTörlés
  7. Bianca-nak biztos szólnék, hogy mi fog történni a roncstelepen, de ha még akkor is meghalna, akkor Nico-nak, hogy könnyebben fel tudja dolgozni a nővére halálát.

    VálaszTörlés
  8. Talán Charles-t hogy a hajó fel fog robbani, így visszamehet Silenához, vagy Nico-nak szólnék Bianca haláláról....

    VálaszTörlés
  9. Artemisznek, hogy el fogják rabolni
    Végül is akkor nem halt volna meg Bianka és Thália sem állt volna be vadásznak...

    VálaszTörlés
  10. Bianca... Először Silenára gondoltam, de ő amúgy is meg akarna halni Beckendorf miatt! :3

    VálaszTörlés
  11. Hát az én figyelmeztetésem, majdnem Ádámnál és Évánál kezdődne. Sokat gondolkoztam, hogy kit mire figyelmeztetnék, de azok olyan apró dolgok lettek volna. Így megtaláltam azt amiért igazán szólnék, azonban ha ez teljesülne akkor lehet nem is lett volna könyv. :)
    Én Maria di Angelo-nak szólnék, hogy fogadja el Hádész ajánlatát és menjen le vele a gyerekekkel az Alvilágba, mert különben elveszíti a családját, ezenfelül pedig hatalmas következményekkel kell számolnia akár a gyerekei életében akár az isteni világ életében. Hogy miért? Azért, mert ha meggondoljuk, hogy lemegy akkor Hádész nem átkozza meg a Delhoi jósnőt így rendesen átörökítheti az adományt, May Castellan nem őrül bele az egészbe. Luke nem veszti el az anyját és az idilli családját. Nem lesz sérült és nem akar bosszút állni az apján. Így nem kezd el Kronosszal foglalkozni.
    Hm, a kérdés az, ha ez így megtörténik változott volna e valami, mármint nem e lett volna akkor egy másik szereplő aki átveszi Luke helyét. Passz, de érdekes lett volna átírni a sztorit annyi szent.

    VálaszTörlés
  12. Legyek szemét? Leszek! :D Senkinek! Így egy csomó izgalmas dolog kimaradhatna xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek:)Én is ezt akartam írni.Ha valakinek szólnék akkor oda lenne az izgalom :D

      Törlés
  13. Azt mondanám hogy csomó mindenkinek szolnék de akkor nem lenne kerek a történet

    VálaszTörlés
  14. En a 3-as kotetben Percynek h keresse meg a tobbieket(az elejen) es akkor nem raboltak volna el se Artemiszt, se Annabeth-et

    VálaszTörlés