2015. július 20., hétfő

Egy hónapon belül érkezik a Percy Jackson's Greek Heroes

Akik szívesen olvasnak angolul vagy esetleg már olvasták a Percy Jackson's Greek Gods c. kalauzt, akkor nekik nem szabad megfeledkezniük a folytatásról...

2015. augusztus 18-án, Percy Jackson születésnapján fog megjelenni angol nyelven a Percy Jackson's Greek Heroes c. könyv, amiben ezúttal a görög hősök tetteiről olvashatunk.

A könyv angliai (UK borítós) kiadása Magyarországon is előjegyezhető a Bookline webáruházban. (Az előjegyzéshez kattints IDE!) A pontos ára sajnos még ismeretlen. Tudatni fogom veletek, ha máshol vagy esetleg az amerikai kiadásban is meg lehet vásárolni idehaza! (Ha van ilyen információtok lenne, szívesen várom a javaslatokat a percyjacksonhu@gmail.com e-mail címen! Köszönöm!)

Hivatalos ajánló:
Ki vágta le Medúza fejét? Kit nevelt egy nőstény medve? Ki szelídítette Pegazust (Pégaszoszt)? Mindezt egy félistennek illik tudnia, és Percy Jackson mindent el fog mesélni Perszeusz, Atalanté, Bellerophontész és a többi hatalmas görög hős merész tetteiről. Vicces és tiszteletlen stílusú mesélés, ahogyan azt az olvasók elvárják Percytől, (Volt már néhány rossz tapasztalatom eddigi életem során, de a hősök, akikről mesélni fogok, na ők aztán rendesen pechesek voltak. Merészen elszúrták a dolgokat, amiket azelőtt még úgy senki sem szúrt el. . .), ezt fokozzák a Caldecott-díjas John Rocco illusztrációi, ez a történetgyűjtemény lesz az új kihagyhatatlan klasszikus Rick Riordan odaadó rajongóseregének - és mindenkinek, akinek szüksége van egy hősre.
Ragadd meg lángoló lándzsádat! Vedd fel oroszlánbőr köpenyedet! Fényezd ki pajzsodat, és győződj meg róla, hogy benne vannak a nyilaid a tegezben. Négyezer évet visszaugrunk az időben szörnyeket lefejezni, néhány királyságot megmenteni, pár istent fenékbe lőni, az Alvilágban razziázni, és néhány gonosz ember zsákmányát ellopni. Ezután pedig, desszertként, purcanjunk ki fájdalmas, tragikus halálesetekben. Készen állsz? Rendben. Vágjunk bele!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése