2015. július 4., szombat

Előrendelhető a Demigods of Olympus e-book

Még tavaly augusztusban osztottam meg veletek a hírt (IDE kattintva újra elolvasható!), hogy iOS és Android rendszereken elérhetővé tettek egy interaktív alkalmazást (applikációt), ami a Demigods of Olympus, vagyis az "Olimposz félistenei" nevet kapta.

Sajnos nálunk nem elérhető az Androidos app, viszont most lehetőség nyílik arra, hogy nem csak az alkalmazást használók, de bárki elolvashassa a Rick Riordan által írt rövid sztorikat. Az e-book formátumban megjelenő könyv 135 oldalas lesz és 2015. július 14-től lesz kapható és rendelhető (angol nyelven). A tervek szerint sima, kézzel fogható könyv formájában nem fog megjelenni a különlegesség.

Hivatalos ajánló a könyvhöz:
A küldetésed kezdetét veszi! Kamatoztasd félisten-képességeidet ebben az interaktív és személyre szabható kalandban, amit a New York Times #1 bestseller szerző, Rick Riordan írt. Kombinálj négy rövid történetet: A kétfejű tanácsadó, A halálos fegyverek könyvtára, Az ördögi szatír tea partim és A személyes zombi apokalipszisom. A választásodnak következményei lesznek ebben az első interaktív félisten-kalandban. ~ Disney Books

1 megjegyzés:

  1. Miért csak angolul..?:(
    Egyébként Geri!Van már hír a Titán átka filmről?

    VálaszTörlés