2015. július 13., hétfő

The Guardian: Felfedték Magnus Chase UK borítóját

Tegnap beszámoltam róla, hogy a mai napon érkezik a Magnus Chase és Asgard istenei c. sorozat első kötetének, A nyár kardjának UK borítója. Legelsőnek a The Guardian napilapot érhette a megtiszteltetés, hiszen ők mutathatták be elsőként az október 6-án debütáló könyv UK borítóját.
"Rick Riordan új fantasy sorozata, Magnus Chase, a skandináv mitológián alapszik és egy skandináv isten fiának kalandjait követhetjük nyomon, aki rájön arra, hogy a viking mítoszok mind igazak és át kell kutatnia a Kilenc Világot egy fegyver végett, ami évezredekkel ezelőtt eltűnt, ha meg akarja akadályozni a világvégét..." ~ The Guardian
Az alább látható borítóval szerezhetik be a rajongók Magnus Chase első nagy kalandját Angliában, Ausztráliában, Indiában, Új-Zélandon és Dél-Afrikában.
A széria ezúttal sem tört meg és ismét egy feledhető UK borítót kaptunk. Ahogyan az eddigi UK fedelek sem tetszettek különösképpen, ez sem nyerte el a tetszésem, de nem lett olyan rossz. Hozzáteszem, ez némelyik Percy Jackson UK borítónál ezerszer jobb. Továbbra is maradok az eredeti US (amerikai, nemzetközi) borítók híve. Nektek melyik tetszik jobban?

UK  vs.  US

UK (angol, ausztrál)
US (amerikai, nemzetközi)

4 megjegyzés:

  1. Nekem általában az UK borítók tetszenek jobban (itt is), mert szerintem letisztultabbak, de hát ízlések és pofonok.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is a US jön be. Nagyon tetszik a háttérben levő fa, és a farkas. :) A másik túl rikító, és egy tüzes farkason (??) és egy emberalakon kívül nincs semmi rajta...olyan semmitmondó.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem mindkettő szép, bár az US borítóján a farkas kucsit nyomi.

    VálaszTörlés