2013. november 14., csütörtök

Hivatalos "Percy Jackson görög istenei" megjelenési dátum

Rick Riordan hivatalos blogján jelentette be a "Percy Jackson's Greek Gods" (Percy Jackson görög istenei) című könyve megjelenési dátumát. Magáról a könyvről új információkat nem tudtunk meg. A gyűjteményről részletesebben ITT olvashatsz!
"Egy gyors frissítés a Percy Jackson görög isteneihez, a gyűjteményem az eredeti görög mítoszokról szól, Percy szemszögéből elmesélve. Az amerikai kiadás dátuma egy keddi napra van időzítve, augusztus 19-re, Percy szülinapja utáni napra! A könyvmegjelenések mindig keddi napra esnek, az értékesítés és marketing okát nem igazán értem, szóval ez a legközelebbi nap, amire sikerült időzítenünk. Egyelőre még nincs szó a többi ország megjelenési dátumairól. Még nem kaptam meg ezt az információt, de mihelyst megtudom, tudatni fogom veletek.

Különben is, micsoda nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljük Percy születésnapját! Jelöljétek be a naptáratokban. Tervezd meg kék színű tortádat és jégkrémedet az ünnepléshez, és készülj fel 400 oldalnál is több Percy által elmesélt, nagy istenekről szóló történetre, Percy szarkasztikus és tiszteletlen módján. A könyv tele van John Rocco színes illusztrációival, és amit eddig láttam közülük, azok CSODÁLATOSAK.

Mintha szükséged lenne még egy okra, hogy várd a nyarat, ugye?"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése