2013. november 18., hétfő

Percy Jackson - Szörnyek tengere: túl a 200 millión...

Lassan, de sikerült átlépnie a 200 millió dolláros határt a Percy Jackson - Szörnyek tengerének! A Percy Jackson-filmsorozat második része már 15 hete látható szerte a világon, ha a világpremiert, azaz az augusztus 7-i dátumot tekintjük kiindulópontnak.


Az igencsak vegyes kritikákat bezsebelő "Szörnyek tengere" eddig világszerte 200.318.914 $ bevétellel büszkélkedhet (található a BoxOffice.com oldalán), ami már csak kicsivel van elmaradva a "Villámtolvaj" 227.261.720 $ bevételétől. Azt talán már most kijelenthetjük, hogy megugrani ezt a számot nem fogja a legújabb adaptáció. Hiszen erre már csak nagyjából 5 hete van!
A magyar mozikból már kifutott a film, elvétve talán még egy-egy kisebb mozi vagy art mozi még vetíti, de a Cinema City termeitől már elbúcsúzott.

2010-ben a "Villámtolvaj" 20 hetet töltött összesen a világ mozijaiban (köszönhetően az országonként eltérő bemutatóknak), a 2. rész most 15 hétnél tart. Persze a remény hal meg utoljára! Szóval remélem, hogy legalább 1 dollárral sikerül felülmúlnia az elsőt. :)

Mindez talán elegendő lesz ahhoz, hogy elkészüljön a "Percy Jackson - A titán átka"! Addig is #WeNeedTitansCurse!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése