2013. november 21., csütörtök

Moziajánló: Az Éhezők Viadala - Futótűz


Mától (november 21.) nézhetitek meg a mozikban Stanley Tucci (Dionüszosz, Mr. D) legújabb filmjét magyar felirattal, melynek címe "Az Éhezők Viadala - Futótűz". "Az Éhezők Viadala"-sorozat első részének adaptációját tavaly márciusban mutatták be, mely Amerikában érte el a legnagyobb sikert. Azóta már rengetegen tűzben égve várták a második részt, ami most megérkezett.
Úgy gondolom, hogy már sokan ismeritek ezt a sorozatot, ezért bővebben nem szeretném ismertetni. Ha érdekel Titeket Suzanne Collins sorozata, akkor erre a célra ott van Ancsi Éhezők Viadala rajongói oldala! Itt mindent megtaláltok a könyvekről és a filmekről is!

A film szinkronos előzetese:

Stanley Tucci, mint Caesar Flickerman
"Bár Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az Éhezők Viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a Győzelmi Körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. Éhezők Viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére: idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az Éhezők Viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak." - Port.hu
A folytatásra kattintva megnézhetitek a film további előzeteseit is magyar felirattal!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése