2013. március 9., szombat

Leven Rambin nyilatkozott a "Szörnyek tengere" előzeteséről!

Leven Rambin a "Szörnyek tengere" forgatásán
Leven Rambin a napokban nyilatkozott a "Mavericks - Ahol a hullámok születnek" című filmje Blu-ray megjelnésének köszönhetően a MovieWeb.com-nak. Természetesen az interjúban egy röpke pillanatra kitértek a közelgő Percy Jackson-film előzetesére is.
Az interjú ezen részletét fogom megosztani:
MovieWeb: Te alakítod Clarisse-t a Percy Jackson: Szörnyek tengerében. Ehhez még nem jelent meg trailer (előzetes), szóval még mindig arra várok, hogyan is fog ez kinézni.
Leven Rambin: Epikus lesz. Ez minden, amit mondhatok. Epikus és vicces lesz. Egy teljesen más jellegű karaktert alakítok, akit valaha játszottam. Ő (Clarisse) olyan, mint egy átlagos lány, de megvannak a céljai, azt hiszem ez tényleg nagyszerű lesz. Alig várom, hogy láthassam.

MovieWeb: A mitológiai átlagos lány.
Leven Rambin: Igen, igen.
Ha el szeretnéd olvasni a teljes angol nyelvű interjút, akkor látogass el IDE!

Leven Rambin nevéhez a következő híres filmek és sorozatok (melyekben több részben is szerepelt) fűződnek: Az Éhezők Viadala, Miami helyszínelők, Varázslók a Waverly helyről, A Grace klinika, A terminátor: Sarah Connor krónikái.

PLUSZ: Annyit már tudni, hogy az előzetes valamikor az MTV Movie Awards díjkiosztója előtt fog debütálni, feltételezhetően még ebben a hónapban. A díjkiosztón pedig az előzetes mellett egy extra részletet is lejátszanak majd a Percy Jackson: Szörnyek tengeréből! Ezt az információt is Larry Richman osztotta meg a Twitteren.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése