2013. július 31., szerda

Cinema Online: Exkluzív Alexandra Daddario interjú

A Cinema Online egy exkluzív interjút készített a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" Annabeth-ével, azaz Alexandra Daddario-val. Egy igazán jó interjú kerekedett ebből a beszélgetésből, érdemes elolvasni! A cikk és az interjú fordítása:
 A Cinema Online abban a szerencsében részesült, hogy utolérte a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" főszereplő színésznőjét, Alexandra Daddairo-t. A színésznő olyan sztárok mellett ragyog a filmben, mint Logan Lerman, Nathan Fillion és Stanley Tucci. Megosztotta velünk tapasztalatait a franchise két különböző rendezőjével, és elárulta nekünk, hogy melyik Disney hercegnő lenne egy élőszereplős változatban.

A Cinema Online interjújára Alexandra Daddario-val július 24-én került sor.

Cinema Online - Az első filmet Chris Columbus rendezte, míg az új film rendezője Thor Freudenthal. Milyen volt együtt dolgozni Chris-szel, és hogyan viszonyulsz Thor rendezői stílusához?
Alexandra -  Mindegyik rendezőnek sajátos stílusa van. Chris évről-évre rendez és egy halom filmet készített már, úgyhogy elég ijesztő volt először a forgatásra menni, ráadásul ez volt az első nagy filmem. De, Chris egy rendes fickó, szóval csodálatos élmény volt. Ez teljesen más élmény volt, mint amiben abban az időben részem lehetett. Thor szenvedélyes és egy csodálatos ember, stilisztikailag pedig sokkal közelebb hozta a filmet a könyvhöz, szóval a rajongók imádni fogják.

- Rómában voltál nemrég. Milyen volt ott?
- Lenyűgöző! Egy igazán gyönyörű része a világnak.

- Milyen volt dolgozni az Imagine Dragons "Radioactive" című videoklipjében?
- Kaptam egy telefonhívást és megkérdezték, hogy benne lennék-e, mire válaszoltam, hogy természetesen! Már gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy egyszer egy zenei videoklipben szerepelhessem. Ezzel egy gyerekkori fantázia vált valóra. Az Imagine Dragons egy csodálatos zenekar és a sikerük tényleg megérdemelt! Amikor elkezdtük forgatni a videót a Sandy hurrikán épp tombolni kezdett, a vihar miatt a forgatást le kellett rövidíteni, de így is király volt.
Az interjúnak még nincs vége, kattints a folytatásra, hogy megtudd, milyen filmes jelenetek okoznak kihívást Alexandra számára, melyik Disney hercegnő lenne, vagy ki inspirálja őt!

- Milyen típusú filmes jelenetek okoznak számodra nagyobb kihívást? Akció vagy romantikus?
- Azt hiszem, mindkettő nehéz a maga módján. A szerelmi és a szex jelenetek kínosak, főleg, ha nem igazán tudja jól az ember. Ebben az a kihívás, amikor intim pillanatod van valakivel egy csomó ember előtt. Az akciójelenetek nehezek, mert meg kell próbálnod őket újra és újra, és jó formában kell lenned, hiszen ezek nagyon fárasztóak.

- Milyen volt a forgatás New Orleansban?
- Ez az egyik kedvenc helyem! Douglas Smith, aki Tysont alakítja a filmben, beleszeretett a helybe, mégpedig olyannyira, hogy most ott él! [Nevet] Ez nagy hatással volt ránk. New Orleans annyira szórakoztató, a kultúra és az emberek csodálatosak itt, az ételek pedig nagyszerűek. Leszámítva a hőséget! Nem tudom, hogyan tudja bárki is kibírni ott nyáron!

- Melyik Disney hercegnő lennél, ha szereplőt keresnének egy élőszereplős adaptációhoz?
- A kis hableány! Nem tudom, hogyan lehetne ebből élőszereplős film, de imádom "A kis hableányt"!

- A régebbi szereplőtársakkal könnyebb együtt dolgozni? Milyen volt újra ezzel a stábbal forgatni?
- Könnyebb, bizonyos értelemben. Most már jobban tudjuk, hogyan viszonyuljunk egymáshoz. Logan is nagyon vicces a forgatáson! És a munka Nathan Fillion-nal, Sean Bean-nel és Stanley Tucci-val őrületes volt! Főleg az első filmben, amikor rengeteg csodálatos szereplővel találkozhattam egy filmben, és szokatlan volt találkozni ezekkel a nagyszerű színészekkel. Nathan Fillion annyira vicces és nagyon boldog vagyok, hogy ő is benne van a filmben.

- Kire nézel fel leginkább a színészvilágból?
- Felnézek rengeteg filmkészítőre! Imádom Charlize Theront, Steve Martint, és imádom David Finchert. Olyan sok ember inspirál engem, de ők hárman inspirálnak leginkább. Elolvastam sok Steve Martin-könyvet, érdekes megismerni a hátterét és előadóművészi útjának történetét.

- Nagyon köszönöm, hogy időt szántál a beszélgetésünkre, a Cinema Online-nal!
- Köszönöm szépen!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése