2013. július 12., péntek

Videóinterjúk: Logan Lerman, Leven Rambin és Brandon T. Jackson

Ezúttal kettő videóintejút hoztam Nektek! Az első videó egy újabb Collider-interjú, amiben Brandon T. Jackson (Grover) és Leven Rambin (Clarisse) árulnak el részleteket a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmről. A második videóinterjúban Logan Lerman (Percy), Brandon és Leven nyilatkozik a Kid First! "riporterének".

Idén nyáron Logan Lerman visszatér, mint egy félisten, a Percy Jackson - Szörnyek tengere címszereplőjeként. Szintén visszatér a folytatásban Brandon T. Jackson, aki Percy barátját alakítja, Grovert. Új szereplőként jelenik meg Clarisse, Percy egyik ellenfele a Félvér táborban, akit Leven Rambin (Az Éhezők Viadala) alakít. Korábban belepillanthattunk a film első felébe, ahol a színészek egyaránt kivették részüket az akcióból és a komédiából, mindez Thor Freudenthal vezetésével történt. Ebben a videóban Jackson és Rambin beszélnek az új színészekkel és a rendezővel/producerekkel történő munkáról, az egy hajszálon múló akciójeleneteikről és hogyan került közelebb a film Rick Riordan könyvéhez.

További szereplők: Alexandra Daddario, Jake Abel, Nathan Fillion, Stanley Tucci, Anthony Head és Douglas Smith. Percy Jackson - Szörnyek tengere augusztus 7-től (Magyarországon augusztus 15-től) a mozikban!

Brandon T. Jackson és Leven Rambin:
0:15 – Mindegyikük beszél a folytatás forgatása alatt szerzett tapasztalatairól, akár visszatérő tagként vagy új arcként.
0:55 – Megemlítik az új szereplőket, köztük Tucci meglepően vicces pillanatait.
1:55 – Beszélnek saját akciójeleneteikről.
2:40 – A karaktereik tekintetében mesélnek a személyiségükről és a küldetésben való szerepükről.
3:30 – Beszámolnak Freudenthal rendezői stílusáról, az adaptáció könyvhöz való közelségéről és Freudenthal sajátos humoráról.


Kids First! interjú Logan, Brandon és Leven közreműködésével:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése