2013. július 13., szombat

National Geographic Kids: Alexandra Daddario interjú

Alexandra Daddario (Annabeth) interjút adott a National Geographic Kids magazinnak a Percy Jackson - Szörnyek tengere film kapcsán.
Lefordítottam az interjút:
Percy Jackson - Szörnyek tengere interjú!

Emlékeztek az első filmre, a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziakra? Na, srácok - készítsétek fel magatokat néhány hajmeresztő akcióra a szuper folytatásban, a Percy Jackson - Szörnyek tengerében!

Ebben a mega-filmben a fiatal Percy - aki a görög isten, Poszeidón fia - és félisten barátai azért harcolnak, hogy megmentsék világukat! De ahhoz, hogy sikerrel járjanak, meg kell találniuk a legendás Aranygyapjút, ami remélhetőleg mágikus hatalommal bír!
Ahogy utazásuk során egyre mélyebbre kerülnek a Szörnyek tengerében, úgy állnak útjukba rettenetes lények, zombik és a legfőbb Gonosz. Ejha! Vajon mi fog történni velük?...

Kaptunk némi bizalmas információt erről az epikus filmről, a National Geographic Kids utolérte Alexandra Daddariót, aki Annabeth karakterét alakítja.
***
National Geographic Kids: Szia Alexandra! Imádtuk Annabeth-t a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziakban. A karaktered változott az első film óta?
Alexandra Daddario: Nos, ezúttal szőke vagyok, szóval még inkább hasonlítok a könyvbeli karakter megjelenéséhez. Valamint, ebben a filmben Annabeth próbál megmenteni egy karaktert, aki nagyon közel áll hozzá, így ez inkább egy érzelmi utazás számára is.

NGK: Mindig biztos voltál abban, hogy lesz folytatás?
AD: Azt hiszem, eléggé magabiztosan. Imádom a könyveket és micsoda hatalmas sikert arattak. Az első film nagy változást hozott a karrieremben, és nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek a következőnek is.

NGK: Mikor döntötted el, hogy színésznő szeretnél lenni?
AD: Gyerekként csomó különböző órára jártam, köztük színészetiekre is. Kamatoztatni tudtam, hogy megnéztem sok Broadway előadást, hiszen New Yorkban nőttem fel, és szerettem a Disney-filmeket, mint például A kis hableányt. Igazából musicalekkel kezdtem. Énekelni akartam.

NGK: Tudsz énekelni?
AD: Ez a probléma - tudok folytatni egy dallamot, de nem vagyok a világ legjobb énekese! De, ez volt az, amivel eredetileg kezdeni szerettem volna. Énekes akartam lenni és szerepelni akartam egy musicalben a színpadon, úgyhogy elmentem meghallgatásokra. Egyre több és több munkát kaptam és élvezetesnek találtam a színészkedést.

NGK: Milyen volt együtt dolgozni Logannel, aki Percy Jackson karakterét alakítja?
AD: Logan nagyszerű színész és nagyon jó vele dolgozni. Forgattunk New Orleansban (USA), egy elhagyatott vidámparkban. Ez a hely sáros volt, mindenütt rengeteg lény és bogár vett minket körül. Logan és én a sárban ültünk, lekötött minket a beszélgetés, a bogarak pedig ránk másztak. Ez egy olyan pillanat volt, amikor tudod eldönteni, hogy nevess vagy sírj. Azt hiszem elég hisztérikusan nevettünk ebben a szituációban!

NGK: Megnézed az alakításaidat? Milyen érzés úgy nézni egy filmet, amikor már az összes trükk/hatás a helyére kerül?
AD: Megnézem az alakításaimat, igen. Az nagyon bizarr, amikor megnézed a végleges filmet, benne az összes kreált szörnnyel. Ez nagyon klassz dolog!

NGK: Biztos az lesz, Alexandra! Köszi, hogy válaszoltál a kérdéseinkre!

2 megjegyzés: