2013. július 28., vasárnap

Starity: "Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere"

Niki, az oldal egyik olvasója hívta fel figyelmemet a Starity magazin Percy Jackson - Szörnyek tengerével foglalkozó cikkére. Hogy őszinte legyek a magyar cikkekkel nem nagyon foglalkozom, mert mindegyik semmitmondó, és általában csak negatív dolgokat emelnek ki a Percy Jackson-filmek kapcsán.
Először ezzel a cikkel szemben is közömbös voltam, gondolván "egy újabb magyar szemét", de pozitívan csalódtam. Bár semmi újat nem tartalmaz az írás, az azért jó, hogy végre pozitív színben tüntetik fel a filmsorozatot. Azért mert az első film nem teljesített kiemelkedő sikerrel, még nem kellene előre lehúzni a folytatást, nem igaz?!
Remélem nem baj, ha eddig sem és ezek után sem fogok foglalkozni magyar cikkekkel... esetleg valami csoda folytán.
2013. augusztus 15-én kerül vetítésre Magyarországon a második rész, melyet ezúttal Thor Freudenthal rendez.
Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere
Az amerikai premier után (augusztus 7.) csupán egy hetet kell várnunk, hogy mi is részesei lehessünk a kalandnak. A rendezés jogát Thor Freudenthal kapta meg, Chris Columbus pedig a produceri székben foglal helyet.
A szereplőgárda ismét bővelkedik világhírű filmekben megfordult színészekkel. Ilyen például Leven Rambin (Az éhezők viadala), aki Clarisst, Ares lányát formálja meg, vagy Nathan Fillion (Castle), aki Hermész szerepébe bújik.
A történet ismét nagyon érdekes és figyelemfelkeltő. A félvérek táborát védő falat lerombolták és szabadon engedték Kronoszt, Zeusz, Hádész és Poszeidón apját. A legfőbb gonoszt csak az aranygyapjú mágikus ereje győzheti le, ami a szörnyek tengerében, azaz a Bermuda-háromszögben van elrejtve. A fő hármas a küklopsz Tysonnal, Percy féltestvérével kiegészülve kel útra, hogy megtalálják az ereklyét. A kaland során számos szörnnyel és ellenséggel kell szembenézniük, hogy megmentsék a világot.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése