2015. március 22., vasárnap

Hamarosan megjelenés: Neptunusz fia előzetes

Ha minden jól megy, akkor a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 2015 áprilisában meg fog jelenni Az Olimposz hősei-sorozat második része, a Neptunusz fia.

A megjelenési dátum egyelőre nem megerősített, a kiadó annyit nyilatkozott az ügy kapcsán, hogy várhatóan az áprilisi Könyvhéten fog megjelenni a kötet, csakúgy, mint tavaly az első rész. 2015. április 23-26. között kerül majd megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison. Reméljük tényleg akkor fog megjelenni! Várjátok már?

Addig pedig itt egy kis ízelítő a könyvhöz! Elkészítettem a kötet hivatalos előzetesének feliratos verzióját, amit alább megtekinthettek!
A Neptunusz fiáról bővebb infókat IDE kattintva találtok.


11 megjegyzés:

  1. Nem tudom megnyitni a videót... De a megjelenést már nagyon várom!!! És a barátnőmmel már tervezzük hogy amint lehet megkaparintjuk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg már csak egy bő hónap!
      Pedig egyszerű YouTube videó. Próbáld meg ezzel a linkkel: https://www.youtube.com/watch?v=hRwZsCd1axM

      Törlés
  2. Nagyon jó ez a videó! :)

    VálaszTörlés
  3. Én már nagyon várom, köszönöm, hogy kiraktad!

    VálaszTörlés
  4. Júúj, már nagyon várom! :D Nem tudod esetleg, hogy ezt is meg lehet-e rendelni majd a megjelenés előtt, a webáruházban? Sajna nem leszek itthon a Könyvfesztiválon. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szerintem hamarosan ki fog derülni! Arra tippelnék, hogy kapható lesz előtte, de így vaktában nem tudok pontosat írni. Jelezni fogom itt az oldalon, ha megtudok valamit, rendben?! :)

      Törlés
  5. Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú.....már alig várom!
    A világ legjobb könyve!!!! *-* <3 <3

    VálaszTörlés