2015. április 3., péntek

Filmajánló: Villámtolvaj a SuperTV2 műsorán

Ki ne ismerné a Villámtolvaj: Percy Jackson és az olimposziak c. filmet?! Ha nem láttad még vagy csak nosztalgiázni szeretnél, akkor megnézheted Rick Riordan Percy Jackson és az olimposziak-sorozatának első kötete alapján készült filmet a SuperTV2 műsorán.
 
A csatornán most először, premier filmként fogják sugározni az ifjú hős első nagy kalandját. (Eddig már számos helyen láthattuk az adaptációt, most a TV2 csoport többi is megszerezte magának.)
 
A filmet 2015. április 5-én, Húsvét vasárnap 16:40-kor nézhetjük meg.
Ismétlés: 2015. április 6-án, Húsvét hétfőn, 09:25-kor.

Hivatalos ajánló a filmhez:
Percy Jackson nem átlagos kamasz... pedig eddig azt hitte. De most megtudja, hogy ő Poszedión, a tengeristen fia, és azzal vádolják, hogy ellopta Zeusz villámát – a valaha készült legnagyobb hatalommal bíró fegyvert! A gyülekező a viharfelhők közepette Percy az egész Amerikát átszelő hihetetlen utazásra indul, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, visszaszerezze a villámot, és megakadályozza az istenek közötti háborút… és még néhány különös barátot is szerezzen!
Szereplők: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Pierce Brosnan, Sean Bean, Uma Thurman, Catherine Keener, Rosario Dawson, Melina Kanakaredes.

Rendező: Chris Columbus
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése