2015. április 5., vasárnap

Percy Jackson mantikórja lett a hét szörnye

A Stan Winston School of Character Arts hétről-hétre meghirdeti Facebookon a legjobb szörnyek Top 10-es listáját, ahol az oldaluk követői dönthetnek a lista alakulásáról.
 
A Stan Winston stúdióról tudni érdemes, hogy nekik köszönheti Hollywood és a filmipar a legjobban, legigényesebben kivitelezett teremtményeket és szörnyeket. Az elmúlt évtizedek során számos lényt alkottak már meg - mesteri szinten - a filmesek elképzeléseinek megfelelően.
A stúdió alkotta meg többek között a Jurassic Park félelmetes T-Rexét, az Alien-filmek legendás űrlényeit, a Predator (Ragadozó) is klasszikus karakterük, és még sorolhatnám több soron és oldalon keresztül...
 
A lényeg, hogy oldalukon már számos concept art (azaz filmekhez, videojátékokhoz, animációkhoz és képregényekhez készült rajzok, tervek, vázlatok és illusztrációk) jelent meg és köztük sok Percy Jackson-teremtmény is helyet kapott.

Sebastian Meyer - Mantikór
Az eheti szavazáson az oldal követői a mantikórt tartották a legjobb szörnynek! Az illusztrációt Sebastian Meyer alkotta, és ez alapján készítették el a Percy Jackson: Szörnyek tengere c. filmben látható szörnyeteg végleges alakját. A képhez megközelítőleg 10.500 lájk és 126 hozzászólás érkezett, valamint 771-en osztották meg a mitologikus lényt.

A teljes Top10-es listát ITT nézheted meg!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése