2015. április 7., kedd

Megjelent a Ptolemaiosz koronája c. crossover

Rick Riordan hivatalos Tumblr oldalán közölte követőivel, hogy 2015. március 31-én megjelent a The House of Hades (Hádész háza) papírkötéses/puha kötéses változatban, melyben most először olvashatjuk el teljes terjedelmében a The Crown of Ptolemy (Ptolemaiosz koronája) c. crossover. A sztori május 12-én fog megjelenni önálló e-könyvként.
A Ptolemaiosz koronájáról bővebben olvashatsz erre a CÍMKÉRE kattintva! Itt megtalálhatod a történet borítóját és rövid tartalmát is!
 
További extraként elolvasható lesz a The Sword of Hades (Hádész kardja) c. rövid történet is, ami korábban a The Demigod Files (azaz a Félisten akták) részeként volt publikálva.
"Már kapható a The House of Hades amerikai papírkötéses változata! Ebben a masszív kiadásban elolvasható a “The Crown of Ptolemy”, ami egy új Percy/Kane Chronicles crossover történet és Percy szemszögéből van elmesélve. Valamint tartalmazza a “The Sword of Hades” kis történetet is, ebben jelenik meg első alkalommal Bob, a titán. Jó szórakozást!" ~ Rick Riordan Tumblr


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése