2013. december 15., vasárnap

Filmajánló: Egy különc srác feljegyzései

Aki ismeri Logan Lerman (vagyis Percy Jackson) munkásságát, tudja, hogy a fiatal színész talán legsikeresebb filmje a (Percy Jackson-filmek mellett) az "Egy különc srác feljegyzései" című dráma, mely film és főszereplője már megannyi elismerést és díjat, valamint rengeteg pozitív kritikát kapott megjelenése óta.
Szerintem ez az adaptáció többet ér, mint bármilyen "blockbuster" film! De komolyan!

A DigiFilm csatornán holnap, december 16-án 20:00 órakor játsszák a fent említett fimet, valamint kedden megismétlik délelőtt 10 órakor. Logan Lerman mellett szerepel benne Emma Watson, Nina Dobrev, Ezra Miller, Dylan McDermott, Kate Walsh, Johnny Simmons és Paul Rudd.

"A Stephen Chbosky hatalmas sikerű regénye nyomán készült Egy különc srác feljegyzései főszereplője az elsős gimnazista Charlie (Logan Lerman), aki mindig a partvonalról szemléli az eseményeket - egészen addig, amíg szárnya alá nem veszi két belevaló felsőbb éves. A szép és szabad szellemű Sam (Emma Watson) és vakmerő mostohabátyja, Patrick (Ezra Miller) révén Charlie új barátokat szerez, megismeri az első szerelmet, az ébredező szexualitást, féktelen bulikra és a Rocky Horror Picture Show éjféli vetítéseire jár, és közben a tökéletes dalt is keresi." - Port.hu
Filmelőzetes és a film utolsó 2 perce (magyar szinkronnal) a folytatásban!

A film magyar feliratos előzetese:
 
A film utolsó 2 perce magyar szinkronnal:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése